Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Mahkemelik olan ex sevgililer barıştı!

Sosyetenin güzel kadınlarından Ceyla Gölcüklü, yaklaşık 2.5 yıl flört ettiği 'çıtır' sevgilisi Zeki Tanyeri ile ocak ayında yollarını ayırmıştı. Ayrılığın ardından iki ay geçtikten sonra da kan gövdeyi götürmüştü! Gölcüklü, Zeki Tanyeri'yi iki milyon dolarlık kolyesini çalmakla suçlayıp davacı olmuş, Tanyeri'nin ailesi de, "Sizi Türkiye'ye rezil ederim" diyerek tehdit edildikleri gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu.

EVDEN DIŞARI ÇIKMIYORLAR!
Ceyla Gölcüklü'nün, o dönemde 'jigolo' bile dediği Zeki Tanyeri ile öpüşüp barıştığını duydum! Birbirlerine söylenmedik laf bırakmayıp, üstüne de mahkemelik olan Gölcüklü ile Tanyeri, insan içine çıkmaya yüzleri olmadığı için midir bilemem ama şimdilik aşklarını dört duvar arasında yaşıyormuş. Bunca şeye rağmen tekrar biraraya geldiklerine göre yakında dışarı çıkmaya da başlarlar herhalde. Her şeyi unutturup Gölcüklü ile Tanyeri'yi tekrar biraraya getiren şey ne, çok merak ettim doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA