Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Armağan Çağlayan’ın cesareti

Kanal D'nin 'can havliyle' ekrana sürdüğü 'Popstar Alaturka'nın tutmayacağını daha birinci programın ardından bu köşede nedenleriyle anlatmıştım.
Nitekim program, gelecek hafta final yapıyor.
Bu haftaya ise jüri üyesi Armağan Çağlayan'ın sürpriz sahne performansı damga vurdu. Çağlayan, sunucu Osmantan Erkır'ın anonsuyla sahneye çıkıp 'Bağdat' şarkısını söylemeye başladı.
Gelin görün ki, daha şarkının başında sözleri unuttu.
Orkestraya dönüp büyük bir mahcubiyetle "Ay unuttum vallahi" dedi. Orkestra çalmaya devam etti, diğer jüri üyesi Deniz Seki sufle verdi ve Çağlayan şarkıyı tamamlayabildi.
Armağan Çağlayan, şarkı sözü unutan yarışmacı adaylarını yıllardır ağır şekilde eleştirip dururdu, "Bir hafta çalışıp topu topu tek şarkı söyleyeceksiniz, sözlerini nasıl unutursunuz?" diye.
Sanırım, onca yarışmacının ahı tuttu.
Ancak Çağlayan'ın sözleri unutmasına ve sesinin yetersiz olmasına rağmen sahneyi kullanış biçimi ve seyirciyi avucuna alma yeteneği gerçekten de ders niteliğindeydi.
35 yıldır eğlence dünyasının göbeğinde mesai harcayan Çağlayan, acı bir mesaj verir gibiydi: Bu ülkede alkış almak için ille de güzel sesli olmanız gerekmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA