Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kılıçdaroğlu yine taca çıktı

Biliyorsunuz, Yakından Kumanda'nın almanak şeklinde yayınladığı 2020 derlemesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin eski başkanı Donald Trump ile birlikte Yılın Gaf Şampiyonu olmuştu. Kılıçdaroğlu belli ki bu yıl şampiyonluğu kimseyle paylaşmayacak. Zira yeni yıla muhteşem (!) bir giriş yaptı.

CHP Genel Başkanı, geçen hafta sosyal medyada bir video paylaşmış, altına da "Saray güllük gülistanlık, diğer tarafta açlık, sefalet ve işsizlik" diye yazmıştı. İtina ile montajlanan görüntülerde bir tarafta çöpten ekmek toplayan bir kadın, diğer tarafta da davetler yer alıyordu. Ancak o görüntülerde yer alan çarşaflı kadın ve arkadaşları, dilencilik yoluyla insanları dolandıran sahtekarlardı.

Olayı ortaya çıkartan ise Uçankuş TV oldu. Günlerdir ısrarla takip edip deşifre ettiği dolandırıcı çetesindeki kadının, Kılıçdaroğlu tarafından paylaşılan fotoğrafta yer aldığını fark eden Uçankuş'çular böylelikle 'yılın gafını' da yakalamış oldular.
Yalan, dolan ve çarpıtmayı 'muhalefet' sananlar, bir kez daha 'çarşafa' dolanmışlardı...

Futbolu Bilen Var
Futbolseverler yarın son derece farklı ve renkli bir spor/yorum programıyla tanışacaklar. Birol Güven'in (Mint Prodüksiyon) dizisi 80'ler'in oyuncu kadrosu, bu kez çok farklı bir kimlikle 'fanatikler' olarak 360 TV ekranına gelecek ve haftanın futbol gündemini değerlendirecekler.
Şoray Uzun'un moderatörlüğünü yapacağı Futbolu Bilen Var adlı programda 80'ler dizisinden tanıdığımız Ali Fuad Pekzeren, Aydın Sarman (Galatasaray), Ceyhun Fersoy, Caner Güleri (Fenerbahçe), Erdem Baş, Etem Caner (Beşiktaş), Onur Dilber, Seymen Aydın (Trabzonspor) gönül verdikleri takımların en ateşli savunucuları olacaklar.
Yarın saat 20.00'de yayınlanacak ilk bölümün konusu, beklendiği gibi Beşiktaş- Galatasaray derbisi olacak. Ama öyle tarafsız yorumlar filan beklemeyin. Kora kor bir mücadele olacak. Merakla bekliyorum...

Bu mu 10 numara?
Siz bakmayın kupa maçında attığı gole. Caner o ortayla topu kafasına kondurmasa, onu da yapamayacaktı.
Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı giyen Samatta'dan söz ediyorum.
Sezon başından beri hiçbir maçta varlık gösteremedi. Oysa Fenerbahçe'de 10 numarayı giyen futbolcudan beklenti büyüktür. Samatta hiçbirini karşılamadı.
"10 numara" deyince benim aklıma Alex de Souza gelir. Fenerbahçe'ye yaraşan 10 numara işte odur. Fenerbahçe'nin nereden nereye geldiğine bakar mısınız? Alex'ten, Samatta'ya... Demek ki sadece puan cetvelinde küme düşülmüyor.
Hazır söz 10 Numara'dan açılmışken bir de 'ön gösterim' yapayım: Geçenlerde yaşamını yitiren dünyanın en büyük 10 numarası Maradona'yı anlatan 'Maradona'yı Öldüren Sır' 24 Ocak Pazar saat 21.00'de Discovery Channel'da yayınlanacak. Ajandanıza not edin istedim.

Yaşasın yeni kanallar
Olay TV, TV100 ve diğerleri... Siyasi görüşü, yayın felsefesi ne olursa olsun, antene çıkan her yeni kanal beni mutlu ediyor. Çünkü onlar, meslektaşlarım adına yeni ekmek kapısı demek.
Bunlara Ege TV ve TV 4 de katıldı... 'Türkiye'nin ve Ege'nin ilk ve tek bölge haber kanalı' sloganıyla yılbaşında yayına geçen Ege TV'nin yönetiminde bir dönem RTGD (Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği) başkanlığı da yapan Kenan Macit gibi Ankara medyasının deneyimli isimleri yer alıyor. Önümüzdeki günlerde tanışacağımız yeni kanal ise 360 TV bünyesindeki TV 4... Yeni yapılanmasıyla birlikte majör kanallar arasına katılmayı hedefleyen TV 4, yakında bomba transferleriyle ses getireceğe benziyor.

Gaf'let kürsüsü
Doktor, korona aşısı oluyordu. Atv muhabiri sordu: "Ne hissediyorsunuz?" Doktor: "Hiç acımadı. Sağ olsun hemşire hanımın da eli hafif." Muhabir: "Ama daha yapmadı ki..."

Zap'tiye
Magazin dünyasının ünlüleri için keşke mide küçültme gibi 'ego küçültme' operasyonları da mümkün olabilse...

Ne demiş?
Trabzon'da meşhur deli bal'ı çorba gibi kaşık kaşık yiyip hastanelik olan vatandaş dersini almıştı: "Bal deli ama akıllı tüketmek gerekiyor."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA