Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gümüş yıla sade kutlama

1991 yılının Ocak ayında ortak bir tanıdıklarının evinde tesadüfen karşılan Revna-Yıldırım Demirören çifti, evliliklerinde tam 25 yılı geride bıraktı.
Tanıştıktan birkaç ay sonra işi resmiyete döken çiftin Etiler 29'daki nişan törenlerine de, 22 Temmuz 1991'de Kuruçeşme Divan'daki görkemli düğünlerine de şahitlik etmiş biri olarak Demirören çiftini kutluyor;
50'nci altın yıllarını da böyle mutluluk içinde kutlamalarını diliyorum.

MAAİLE BODRUM'DAKİ EVDEYDİLER
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 25'inci evlilik yıldönümleri için aslında tüm dostlarını davet edecekleri görkemli bir kutlama planlamış. Ancak bölücü terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle moralleri bozulan çift, evde sade bir kutlama yapmayı tercih etmiş. Cumartesi günü Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, milli futbolcu Arda Turan ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ankara'da ziyaret eden Demirören, akşamında da eşi Revna Hanım ile Bodrum Mandarin'deki evlerinde 'gümüş yıl'larını kutlamışlar.
Çiftin mutluluğuna maaile şahit olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA