Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Fadıllıoğlu da virüse yakalandı

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs illeti, ülkemizde spor camiasındaki ünlü isimlerden sonra sosyeteye de musallat oldu. Sosyetenin ünlü isimlerinden Zeynep Fadıllıoğlu da koronavirüse yakalandı. Pek çok uluslararası ödüle sahip başarılı tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu, virüsün belirtileri ortaya çıkınca hemen Amerikan Hastanesi'ne koşmuş. Testleri pozitif çıkınca da Amerikan Hastanesi'nde karantinaya alınmış.

İHTİYAR DELİKANLI EVDE KARANTİNADA
Zeynep Hanım'ın virüsü, şimdiye kadar pek çok iş yaptığı ve en son yeni bir proje için gittiği Katar'da kaptığını öğrendim. Daha doğrusu Zeynep Hanım, bu seyahatten sonra virüsün semptomları oluşmaya başladığı için Katar seyahati sırasında bu virüsü kapmış olabileceği düşünülüyor. 65 yaşındaki Zeynep Hanım'ın durumu, her geçen gün daha iyiye gidiyormuş. Bu arada 75 yaşında olmasına rağmen ihtiyar delikanlı görüntüsü veren eşi Metin Bey de kendisini evde izole etmiş. Umarım Zeynep Hanım tez zamanda sağlığına kavuşur ve Metin Bey de 14 günlük karantina sürecini sorunsuz atlatır.



BURUK KUTLAMA
Tatil için gittiği İtalya'da yemek yediği restoranın şefi Tomasso Salvatori ile evlenip İtalya'ya gelin giden fotoğraf sanatçısı Merve Hasman Salvatori, koronavirüs kaynaklı ölüm sayısının en çok olduğu ülkeden, "Lütfen evde kalın" mesajları vermeye devam ediyor. "Bazıları diğerlerinden daha uzun olsa da, her tünelin sonunda bir ışık var" diyen Merve Hanım ile eşi de evden kapı dışarı çıkmıyor. İtalya'nın sahil kasabası Forte dei Marmi'de yaşayan çift, 20 Mart'taki dördüncü evlilik yıldönümlerini de evde baş başa kutladı. Umarım bu günleri sağ salim atlatırlar da önümüzdeki yıl sevdikleriyle birlikte kutlarlar.



İTİRAFA RAĞMEN SOKAKTA!
Şeyma Subaşı ile yurtdışından gelen sevgilisi Guido Senia, kendilerini izole etmemiş ve tepkiler üzerine test yaptırmak zorunda kalmışlardı. Bir şey çıkmayınca da '14 gün dışarı çıkmama' şartıyla evlerine gönderilmişlerdi. Subaşı, önceki gün sosyal medyada bir itirafta bulundu. "İki hafta öncesine kadar bunun ne kadar ciddi olduğunu fark etmeyen bendim biliyorum. Lütfen 14 gün tamamlandı deyip kendimizi dışarıya atmayalım" yazdı ama söylediklerini kendisi yapmıyor! Subaşı ile aynı sokakta oturan bir arkadaşım, onu her gün sokakta koşarken gördüğünü söyledi. Polise yakalanma korkusuyla sadece sahile inmiyor anlaşılan!!!

SABANCI'DAN POZİTİF' UYARI
'Evde Kal' çağrısına uyan, ancak yalısının bahçesinde spor yaparken çektirdiği fotoğrafıyla sosyal medyayı sallayan Hacı Sabancı'nın kardeşi Hakan Sabancı'dan da kampanyaya destek geldi. "Bugünler de geçecek. Yakında daha iyi bir bölüme başlayacağız" diyen Hakan Sabancı, "Pozitif kal, evde kal" diye de eklemiş. Paylaşımının altında kısa sürede yüzlerce yorum alan Hakan Sabancı'ya desteğinden dolayı kocaman bir alkış. Lütfen herkes sağduyulu davranıp evden çıkmasın da şu illetten tez zamanda kurtulalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA