Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Barışma yok! Ev için buluştular

Bade İşçil ile Malkoç Süalp, 31 Mayıs 2013'te evlenmiş, 20 Haziran 2016'da boşanmıştı. Olaylı boşanma davaları ile magazin gündemine damga vuran, birbirleri hakkında demedik laf bırakmayan İşçil ile Süalp, oğulları Azur'un yüzü suyu hürmetine geçmişe sünger çekip dost olmayı başarabilmişti. İşçil ile Süalp, geçenlerde Etiler'de bir mekanda baş başa görüntülenince, "Acaba barıştılar mı?" diye haberler çıktı. O anlamda bir barış yok, oğulları Azur için zaten sık sık bir araya geliyorlar.

Etiler'deki baş başa görüşmenin sebebinin ise bir 'ev' olduğunu öğrendim. Bir süre önce Malkoç Bey'in, Nişantaşı'nda oturan Bade İşçil ile oğlu Azur'un bu pandemi döneminde daha rahat etmeleri için bahçeli bir eve taşınmalarını istediğini, kirayı kendisi ödeyeceği için de "15 bin liraya kadar ev bulabilirsin" dediğini duymuştum. İşçil de Zekeriyaköy'de birkaç tane ev bulmuş. İşte bu buluşmada o evleri ve kiralama detaylarını konuşmuşlar.

Sevgilisinin
kızı ilaç gibi geldi
Mehmet Dereli'nin sperm bankasından hamile kalmasına izin verdiği beş yıllık sevgilisi Elaine Fonseca, 30 Temmuz'da kızı Olivia'yı dünya getirmişti. Mehmet Bey'in geçen hafta 40'ı çıkan Olivia'yı yere göğe sığdıramadığını duyuyorum. Karaciğer nakli olduğu için Covid-19 nedeniyle evden dışarı çıkmayan, eve misafir de kabul etmeyen Dereli, tüm gününü Olivia ile geçiriyormuş. Nüfusuna almayacağını ancak 'babalık' yapacağını söylediği Olivia, mecburen eve kapandığı bu dönemde, Mehmet Bey'e adeta ilaç gibi gelmiş.

Yüzükleri taktılar

Fatih-Figen Kıral çifti, kayınpeder-kayınvalide olmaya hazırlanıyor. Fatih Kıral Mobilya'nın Yönetim Kurulu Üyesi olan küçük oğulları Oğuz Kıral, geçen hafta evlilik yolunda ilk adımı attı. Oğuz Kıral, anne-babasını da alıp yaklaşık bir yıldır flört ettiği sevgilisi İrem Armağan'ı, Allah'ın emri, peygamberin kavliyle ailesinden istemeye gitti. Armağan ailesi kızlarını verince, nişan yüzükleri takıldı. Bir yıllık flörtün ardından ilişkilerini resmiyete döken aşıkların, izdivaçları için de arayı çok açmak istemediklerini duydum. Umarım bir yastıkta kocarlar.

Demir için birlikte tatil yaptılar

Özlem Yıldız, Sinan Serter ile evliliğinde 6.5 aylık hamileyken erken doğum yapmış, oğulları Demir 1.2 kg. ağırlığında dünyaya gelmişti. Doğduktan sonra bir ay kuvözde kalan Demir artık 13 yaşında kocaman bir delikanlı. 7 yıl önce boşanan Yıldız ve Serter, oğulları Demir'in 13'üncü yaşgünü şerefine harika bir organizasyon yapmış. Hep birlikte Antalya'daki Land of Legends'a tatile gitmişler. Demir, çocuklar için harika bir eğlence parkı olan otelde, mutlu olmuş ve unutamayacağı bir tatil geçirmiş. Yıldız'a da, Serter'e de koca bir alkış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA