Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yuvasını işte bu kadın için yıkıyor

Önceki gün, Cem Uzan'ın üçüncü evliliğinin de çatırdadığını; 40 yaşındaki eşi Fanny Hanım'ı, Gabrielle adlı 27 yaşında genç bir güzelle aldattığını yazmıştım. Bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu'na kapılan 60 yaşındaki Cem Uzan'ın gönlünü kaptırdığı ve uğruna yuvasını yıkmayı göze aldığı Gabrielle'nin kim olduğunu da öğrendim! Soyadı, Tevainyte imiş.

Uzan'ın eşi Fanny Hanım gibi Monakolu değil, Monako'da yaşayan biriymiş. Litvanyalı olan Gabrielle, ünlü bir markanın halkla ilişkiler müdürlüğünü yapıyormuş. Arada modellik de yapan Gabrielle'ye, Cem Uzan sırılsıklam aşıkmış. Hatta, Instagram sayfasında eşiyle olan tüm fotoğraflarını silmiş ve Gabrielle'nin sayfasındaki, neredeyse tüm fotoğrafları da like'lamış. Bakalım Uzan'ın bu 'büyük' aşkı uzun soluklu olacak mı?

Dört kuşak partide buluştu

Ülkemizin önde gelen iki şirketi Vakko ile Alarko'ya geçen yıl bir varis daha gelmişti. Romina-Niv Garih çifti, Mayıs 2015'te doğan kızları Alaia'nın ardından, geçen yıl da kızları Gaia'yı kucaklarına almıştı. Önceki gün Gaia'nın birinci doğum günüydü. Garih çifti, pandemi nedeniyle Gaia için minik bir doğum günü partisi düzenledi. Sadece aile üyeleri ile az sayıda dostlarının katıldığı parti çok keyifli geçmiş. Partiden yansıyan kareler içinde en beğendiğim; büyük babaanne Lili Garih, babaanne Dalia Garih, Romina Garih ve kızları Alaia ile Gaia'nın da olduğu dört kuşağın yer aldığı fotoğraf oldu.

ONLİNE'DA ŞOV YAPACAKLAR
Deniz ve Begüm Berdan'ın, her kreasyonuyla tasarım dünyasında yankılar uyandıran markası DB Berdan, bu yıl yine Londra Moda Haftası'nda. "Pandemi nedeniyle hem biz hem de moda haftaları dönüştü" diyen Deniz Hanım, kızı Begüm ile online moda haftası için Türk oyuncular ve influencer'ın modellik yaptığı dijital bir şov hazırlamış. Hande Soral, Selin Şekerci, İrem Helvacıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı 14 kişilik kadronun şovunu izlemek isterseniz, yarın 21.15'te www.fashionscout.com adresini tıklamanız yeterli. Her defileleriyle gündem yaratan anne-kız, bunu online'da da devam ettiriyor; bravo.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA