Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

En büyük destekçisi kuzeni

Geçen yıl, 12 yıllık eşi Cenk Eyüboğlu'ndan boşanan Alize Dinçkök ile 12 yıllık eşi Ali Gürsoy'dan boşanma arifesinde olan kuzeni Melis Çiftçi Gürsoy, akraba olmalarının yanı sıra çok yakın iki dost. Kuzenler, sabah sporlarını bile birlikte yapıyor. Geçen gün yine Bebek sahilinde yürüyüşteydiler. Boşandıktan iki ay sonra gençlik aşkı Başar Kozanoğlu ile flört etmeye başlayan Alize Hanım'ın, kuzeninin çekişmeli boşanma sürecinde de en büyük destekçilerinden biri olduğu söyleniyor.

Bu arada yaklaşık bir yıldır ayrı yaşayan Gürsoy çiftinin boşanamamalarının nedeninin de Melis Hanım olduğu sosyete kulislerinde dillendiriliyor. Gazetecilerden bile kızlık soyadını kullanmalarını rica eden Melis Hanım'ın, neden boşanma işini yokuşa sürdüğünü anlayamadım doğrusu. Neyse, vardır bir bildiği!!!

Boğaz'da çağdaş sanat sergisi

New York'ta yaşayan ve yurt dışındaki önemli çağdaş sanat çalışmaları ile tanınan Kolombiyalı sanatçı Harif Guzman, İstanbul'da sergi açtı. Sanatı ve sanatçıları destekleyen Four Seasons Hotel Bosphorus'un ev sahipliği yaptığı Guzman'ın Adaptasyon adını verdiği sergisinin açılış davetine; iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Bu sergi, pandemi nedeniyle sergileri online gezen sanat tutkunlarına ilaç gibi geldi. Gizem Pamukçu Tatlıcı, Hülya Şekercioğlu ve Muse VR katkılarıyla hayata geçen sergi 17 Ekim'e kadar açık; bilginize…

Karadeniz'e aşık oldular

Anne-babası Şebnem-Celal Çapa çifti gibi tam bir seyyah olan Ceylan Çapa, bu kez modacı ikizler Raisa-Vanessa Sasson ile birlikte rotayı Karadeniz'e çevirdi. Çok merak ettiğini ve uzun süredir görmek istediğini söylediği Rize'ye giden Çapa, şehre aşık olmuş. Dostlarıyla doğallığın tadını çıkaran Ceylan Hanım, bu anları "Sanırım geri dönmeyeceğim..." notuyla sosyal medyasından paylaştı. Tasarımları ile dünyaca ünlü pek çok ismi giydiren modacı ikizler Raisa ve Vanessa Sasson ise muhteşem doğada moda dergilerinde yayınlanabilecek tatta çektikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

Türk kahvaltısı özleyenlere

Gece hayatına pek çok popüler mekan kazandıran Serkan Koca, karantinada da boş durmamış, Nişantaşı'nda yeni nesil ocakbaşı Cabbar'ı açmıştı. Mekan, bahçesi, dekorasyonu ve lezzetleriyle İstanbul'un gözdesi olmuştu. Bir süre önce öğle yemeğinde de misafirlerini ağırlamaya başlayan Koca, şimdi de hafta sonları Türk kahvaltısını başlattı. Ama ne kahvaltı. Hem göze hem mideye bayram ettiriyor. Bence hafta sonu test edin, hak vereceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA