Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İskender Atakan anahtarları verdi

Halen CEO'su olduğu Yemeksepeti'ni beş yıl önce 589 milyon dolara satan, parasını zevkleri için harcamaktan kaçınmayan Nevzat Aydın, en son yalı sahibi olmuştu. Türkiye eski ralli şampiyonlarından iş insanı İskender Atakan'ın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon liraya satın almıştı.

Öğrendim ki, bir başka Türk girişimci gittigidiyor.com'un eski sahibi Serkan Borançılı ile komşu olmak için bekleyen Nevzat Aydın, sonunda yalısının anahtarını almış. İskender Atakan ve eşi Serap Hanım, Sibel Tanberk'ten kiraladıkları Bebek'teki yeni yuvalarının dekorasyonunu tamamlamış. Atakan Ailesi, geçen hafta yeni yuvalarına taşınıp yalının anahtarını da yeni sahibi Nevzat Aydın'a teslim etmiş. Boğaz'daki 600 yalıdan birinin sahibi olan Nevzat Aydın, bakalım yeni yuvasında ne zaman taşınacak…

Şaşırtan paylaşım!
Sosyetenin yardım meleklerinden biri olarak adını duyuran ÇEV (Çağdaş Eğitim Vakfı) Sanat'ın da kurucusu olan iş insanı Berrin Yoleri, sosyal medyadaki sayfasından öyle bir şey paylaştı ki, şaştım kaldım! Mesut Yılmaz'ın cenazesine giden Berrin Hanım, çelenk göndermeyip eşi Ahmet Yoleri ile birlikte ÇEV'e bağışta bulunmuş. Buraya kadar iyi güzel de, Berrin Hanım'ın bağışta bulunduklarını gösteren fotoğrafı, Mesut Yılmaz'ın tabutuyla birleştirip Instagram'daki hesabından paylaşmasını çok yadırgadım doğrusu. Yaptığın iyiliği insanların gözüne sokmaya hiç gerek yok. Hele bunu bir cenazede yapıyorsan!!!

BODRUM'DA
HAFİFLEDİLER!
Altı yıldır flört eden ve birbirlerine olan aşkları uğuruna eşlerinden boşanan Kaya Ersu ile Ebru Yücebaşoğlu da, sosyetede tavan yapan detoks trendine uymuş. Hem pandemi döneminde aldıkları kilolarından hem de vücutlarındaki toksinlerinden kurtulmak isteyen aşıklar, geçen hafta Bodrum'un yolunu tutmuş. Bodrum'daki bir merkezde bir hafta detoks kampına giren çift, önceki gün de 'hafiflemiş' olarak İstanbul'a dönmüş. Görenlerin söylediğine göre kamp, nispeten Ebru Hanım'a daha çok yaramış.

Dünyanın en iyisi Türkiye'den çıktı

İstanbul'un elitlerinin en gözde tatil adresi olan Hillised Beach Club, prestijli turizm ödülleri Haute Grandeur'de 'Dünyanın En İyi Resort'u seçildi. Ünü dünyaya yayılan 'gönülden hizmet' anlayışı ile 'Avrupa'nın En İyi Servisi' ödülünü de alan Hillside, turizm sektörü için zorlu geçen bu dönemde elde ettiği bu başarıyla, ülkemizin tanıtımına katkıda bulunuyor. İnşallah koronavirüs illetinden kurtuluruz da Hillside ve diğer turistik tesislerimiz ödüllerin meyvelerini toplamaya başlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA