Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Nişantaşı’nın yeni bir yüzünü keşfettim

Nişantaşı'na hiç bu açıdan bakmamış, Topağacı -Teşvikiye arasında sıkışmış Rumeli Caddesi'nde yürümemiştim. Şimdi Taş Konak'ta yer alan Kalyon Kültür'deyim... Burası kendini genç bir toplumsal buluşma mekanı olarak tanımlıyor ve sizi kültür-sanat ile buluşturuyor. Peki burada şu sıralar ne oluyor? Kalyon'da Caz Hicaz Sakin Yaz konserleri düzenleniyor. Bugün İlhan Erşahin-İzzet Kızıl, 11 Eylül'de ise Su İdil'in performansı var. Bir de sanata dokunmuşken; mekanın bahçesinde cam bir fanus içerisinde yer alan Cup Of Joy'a uğrayın, kahvenizi yudumlayıp sağlıklı tatlılarına bir çatal atın. Şimdilerde semtin cool çocukları burada takılıyor, benden söylemesi.

Poyrazköy'e gelin benimle!

Son günlerde Instagram fenomenlerinin gidip bol bol fotoğraf paylaştığı bir balık restoranı var; Poyrazköy'deki Poyraz Çapari. 1989 yılından beri hizmet veren bir aile işletmesi şimdilerde Yavuz Sultan Selim Köprüsü manzarası ve gün batımıyla herkesin dilinde, oldukça popüler bir adrese dönüşmüş. Kumun üzerinde yer alan masalarda saatler hızla geçiyor. Dalgaların ayağınıza kadar geldiği anlar da oldukça romantik, yazın son günlerini kaçırmadan mutlaka gidin. Mekanın favori yemekleri levrek simit, iskorpit kavurma ve balık böreği. Oraya gidince Hakan Güntulun'a benden de selam söyleyin, size tadı damağınızda kalacak bir ziyafet çeksin.

Sarıkaya'nın kolyesi için sıra var!
İkon kadınlarımız ne yapsa, ne taksa satış patlaması yaşanıyor. Mesela Serenay Sarıkaya. Ben kendisinin giyim kuşam konusundaki trend belirleyici tavrına bayılıyorum. Yine adından söz ettirmeyi başardı. Bakın son günlerde Instagram'da paylaştığı fotoğraflarda taktığı Tiffany & Co kolye ve küpelerine. Markanın peşinde olan sosyetik güzellerimizin adını deşifre etmiyorum ancak gümüş ve altın iki modeli olan bu kolyelerde uzun bir sıra var. 115 bin lira değerindeki bu kolye ile bakalım kimler poz verecek?

Fast food kafası servis bize ters!
Sevdiğim mekanlardan biridir Elbet. Servisi, eti oldukça lezzetlidir. Akatlar'da birçok ünlü isim de müdavimidir. Ancak yaz rehaveti midir bilinmez burası da sürümden kazanma kafasına geçmiş. Masada oturup keyif yapmak isterken garsonlar hesap almak için can atıyor. Fast food kafası servis, bizim gibi keyif insanı için hiç iyi değil. Bir de yemek sonrası kahve içmek istedik ama "Kahve makinesi bozuk" dediler, ardından "Elektrikler gidip geliyor" denildi, sonra 'Artık gidin' bakışları... Sevdiğim yerlerin böyle yapması üzücü. Umarım o gün bir tek bize denk gelmiştir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA