Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Asıl zalım sensın Özcan Deniz

Özcan Deniz geçtiğimiz yıl boşandığı Feyza Aktan'ın Sarıyer'de kendisine ait evi gasp ettiğini ve boşaltmadığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Savcılık ise Deniz'in ihbar ettiği suçun cezai bir yaptırımı olmadığını, ünlü şarkıcının hakkını hukuk mahkemelerinde araması gerektiğini belirterek dosyaya takipsizlik kararı verdi.

Sonrasında Feyza Aktan, "Boşanma kararımızda çocuğumla birlikte bu evde oturabileceğim zaten yazılıdır. Kaldı ki karşı tarafça hazırlatılarak önüme konulan boşanma protokolünü olmaksızın imzalamış bir kadın olarak basına yansıtılanın aksine tazminat, araç, gayrimenkul gibi hiçbir talebim olmamıştır" açıklamasında bulundu.

ÇİRKİN BİR HAREKET
Gayet açık ve net… Aktan, "Boşanma protokolünde bu evde oturabileceğim yazılıdır" diyor. Ortada ne gasp var, ne usulsüzlük. Deniz, boşanma protokolünde verdiği evi şimdi geri almanın peşine düşüyor. Sanırsın bu ibare küçük yazılıydı veya protokolü hazırlayanlar da Özcan Deniz'in hukuk ekibi değildi… Nereden baksanız çirkin bir hareket. Özcan Deniz, belki 'Pişmanlıkla nasıl bunu yaptım?' diye düşünür derken o da ne! Deniz eski eşine zehir zemberek açıklamalarda bulunuyor oğlu Kuzey'e yazdığı mektup üzerinden: "Korkma oğlum, uzun bir yol bu. Zalimin galip gelemeyeceği bir yol... Elinden geleni yapacak baban, yarınlarını iyileştirmek için...

Denmesi gerekenleri söyledim, elimden geleni yaptım. Ne kaybedeceğim umurumda değil. İnsan baba olunca, cam oluyormuş. Zalimin elinde tokmak kırmaya hevesli. Oğlum şunu bil; kırılsam da keskinim... Bana 'Babam' deyip, aşkla bakmanı engelleyenlerin, seni bir saniye bile fazla yaşamanın önüne taş koyan her vicdansızın, mutlu olma hakkımıza tecavüz eden her çıkarcının 'Hayattan alacağım var' deyip, faturayı sana, bana kesen herkesin elini kesen bir cam olacağım...'

FİLM Mİ ÇEKİYORSUN?
Yahu ne oluyor; ne zalimi, ne el kesen camı, ne keskini, ne taş koyması, ne mutlu olma hakkına tecavüzü… Özcan Deniz ne oluyor? Yeni bir sinema filmi çekeceksin de onun senaryosunu yazarken kendini içine çok mu kaptırdın? Çocuğunun annesini, çocuğunla birlikte yaşadığı evden çıkartmaya çalışan, asıl zalim olan sensin! Sarıyer'deki evin bahçesinde petrol mü bulundu da protokolle verdiğin ev üzerinden bu kadar yangın yapıyorsun?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA