Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Akrep burcunun 210 günlük serüveni

Sil baştan başlayacağınız günlere merhaba demeye ne dersiniz? Şimdi sizin için pek çok şey değişecek. 'Neler?' derseniz, gelin detaylara bakalım...
Önümüzdeki aylarda, çalıştığınız ortamda istemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. İyilik yaparken zor durumda kalmayı kendinize yediremeyebilirsiniz. Tavırlarınız, aile ortamında da hissedilir noktaya gelebilir.
Romantizm mi, duygusallık mı? Tutulma aksından etkilenen Akrep burçları, duygularına söz geçiremeyebilir. Aşk için gözü kara olanlar için birkaç uyarı geliyor... 16 Temmuz'da meydana gelecekn Dolunay ve Ay tutulması 3'üncü evinizi meşgul ederken, en güvendiğiniz dostlarınızdan bile şüphe edebilirsiniz.
Aşkı tutkulu yaşamak! Yalnız bir Akrep burcuysanız, yörüngeler bu hızlılıkta sizi biri ile karşılaştırabilir. Bir arkadaşınızın tavsiyesi ile katıldığınız organizasyonda ya da davette kafa yapınıza uygun bu kişi ile hemen temasa geçmeniz zaman almayabilir. Eğer 7 yıl önce eşinden boşanmış ya da o yıllardan beri hayatınıza kimseyi alamamış bir Akrep burcuysanız, aşk kapınızı hızlıca çalarak gönlünüzü fethetmeye çalışabilir.
Mucizelere inanın! '2019 yılı bu zamana kadar bana ne öğretti?' diye soruyorsanız hemen söyleyeyim; evlilik, ortaklık, ikili ilişkileri vurgulayan 7'nci evde hareket eden Uranüs akla gelmeyen konularda sınavlar verdiriyor. Ancak büyüyen, olgunlaşan, acılardan beslenmeyen tarafınız çözüm odaklı olmanızı sağlayabilir.
Gelelim, ilişki hanenize! Kasım ayında Dolunay'ın burcunuzda meydan gelmesi ile ışığını tutkunuza, şüphelerinize, merakınıza çevireceğini işaret ediyor. Özünüzü ortaya çıkartmaya çalışan Dolunay, sizi Kasım ayında ikili ilişkilerin içinde bocalatmak istiyor.
Kariyer eviniz sizin kontrolünüzde. Sözleriniz ve inatçılığınızla insanları etki altında bırakabilirsiniz. Yeni gelişmeler ve iş paylaşımları için motivasyonunuz oldukça yerinde olacak. Size yardımcı olanlara daha özverili olacağınızın altını çiziyor.


ASTRO GÜNDEM
Güneş-Uranüs 45'liği uluslararası petrol dağıtım şirketlerini gündeme getirirken, denizlerle ilgili uluslararası yasalarda yeni düzenlemelerle yaptırımlar dünya gündemini doldurabilir. Kapalı olan birtakım sosyal medya araçlarına erişim engeli kaldırılabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA