Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

120 günlük devriâlemde Boğa burcu

Hızlı ve bir o kadar da enteresan geçecek Nisan ayı, kalbinde büyük haberler taşıyor. Çevrenizdeki birçok kişinin yaşadığı değişimler deyim yerindeyse aksiyon filmlerini aratmayacak. Satürn'ün hava burcunda yerini almasıyla çevrenizdeki birçok kişi deşifre olmaya başlamıştı. İşin gerçeği Nisan ayında da sırları, enteresan ilişkileri, gizli görüşmeleri öğrenmeye devam edeceksiniz. Yakın çevrenizden birinin yaşadığı ayrılık, boşanma haberi sizi şaşırtacak.

KISKANAN OLACAKSINIZ!
Mayıs ayının gündeminde ise Venüs olacak. Aşk ve zarafet gezegeni, yönetici gezegeniniz, hava burcunda geri gitmeye başlayacak. 2. Evinizde etkili olan gerileme aşk, güven, sadakat, para ilişkisini merceğine alacak. Devamlı savunma yapan bir Boğa burcuna dönüşebilirsiniz. 44 gün boyunca kıskançlıklarınız artabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysanız, sevgilinizin sürekli telefonuyla ilgilenmesi sizi meraklandırabilir. Özel sektörde çalışıyorsanız, işten çıkarılmalarla ilgili duyumlar sizi telaşlı bir ruh haline sokabilir.

YENILIK KATACAK…
Haziran ayı hayatınıza renk katan dokunuşlarda bulunurken, sizi mutlu, huzurlu edecek alanlara yöneleceksiniz. Bu ayın tutulmaları yönünüzü yenileyecek. 5 Haziran akşamı gerçekleşecek ateş burcundaki Ay Tutulması, yaşamınıza önemli dokunuşlarda bulunacak. Tutulma, yakınlarınıza destek vereceğinizi, sizin de yardımlara açık olacağınızı işaret ediyor. Ebeveynlerinize maddi destekte bulunabilirsiniz. Rekabetin yüksek olduğu bir iş yerinde çalışıyorsanız, daha bireysel hareket etmek ve çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyeceksiniz. 21 Haziran'da ise Güneş Tutulması meydana gelecek. 2019 yılının yaz aylarına benzer bir seri gelişmeye tanık olacaksınız. Geçmişten bu zamana hedeflediğiniz ama yapamadığınız konuları hızlıca çözmenizi sağlayacak. Ay tutulurken hiçbir şeyin eskisi gibi içinizi acıtmadığını hissedeceksiniz. Daha hızlı ve pratik olabileceksiniz. Problemlere analitik çözümler bulabileceksiniz. Duyarlılığınızı yönetirken bilgiye önem vereceksiniz. Kimsenin sizi talan etmesine izin vermeyeceksiniz. Deneyimlerinizi yol göstericiniz yapacaksınız. İyinin de, kötünün de hayata dair olduğunu kavrayan tarafınız size daha olgun bir kimlik kazandıracak

ASTRO
GÜNDEM
Yapan kazanır, yıkan yıkılır diyor Venüs- Jüpiter 120'liği! 4 Nisan 1949'da Jüpiter'i Oğlak döngüsündeyken kurulan NATO, tarihe not düşecek günlerden geçiyor olabilir. Ülkemizde ise af ve atanma konuları gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA