Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

120 günlük devriâlemde Kova burcu

Gök kubbe, sizi inanılmaz büyük bir döngüye hazırlıyor. Temmuz ayına kadar burcunuzda olup daha sonra geri hareket etmeye başlayacak olan Satürn, burcunuzda yücelip kendini iyi hissederken bir de üstüne 28 yıl sonra gelmesi çok büyük etkileri de beraberinde getirecek. Neler yapacak neler! Satürn, çekincelerinizin, korkularınızın, tabularınızın hepsini yıkacak. Nisan ayı duyduklarınızın sizi oldukça şaşırtacağı ve köklü anlamda değişim göstereceğiniz bir ay olacak. Gerek iş ortamınızda gerek ailenizde ve sosyal çevrenizde karşılaştığınız ve maruz kaldığınız konuşmalar, sizin onlara karşı olan düşüncelerinizi büyük ölçüde değiştirebilir. Belli durumlara karşı tutumunuz Nisan ayının geri kalanında sizi oldukça düşünceli bir birey haline getirebilir.

KALBİNİZ SIKIŞABİLİR

Mayıs'ta geri gidecek olan Venüs, Mayıs ayının efsunlu bir ay olacağını işaret ediyor. Hava burcunda geri gidecek Venüs, yaklaşık 44 gün boyunca herkesin ilişkilerini kırklayacak. Bu döngüde çevrenizdeki ilişkilerin ne denli sıkıntılar üzerine kurulu olduğunu fark edeceksiniz. Kendi ilişkiniz de Venüs gerilemesinden nasibini alabilir. İlişkinizden beklentileriniz artarken, sevginizin boyutunu analiz edip tartacaksınız. Venüs Retro'su, huzursuzluklardan ziyade huysuzlukları da beraberinde getirebilir. İnişli çıkışlı birlikteliği olan bir Kova burcuysanız, şüpheci tarafınız artabilir.

SIR PERDESI ARALANACAK
Haziran ayında her zamankinden daha garantici olduğunuzu düşünebilir, bu doğrultuda belli kararlar verebilirsiniz. 5 Haziran'da bir de Ay tutulması gerçekleşecek. Bu etkiyle duygularınıza, sevginize, hayattaki duruşunuza, son 3 yıldır tutumlu olduğunuz alanlara, belirsizliklere dair birçok konuyu bertaraf edeceğiniz, iradenizin daha da baskın olacağı, hırslanacağınız bir ruhla keskin kararlar alacaksınız. 21 Haziran'da ise Güneş tutulması geçekleşecek. Ani olaylar ve haberlerle etrafınızdaki hayatların bir anda başka bir yöne gittiğini fark edebilirsiniz. Gizli saklı konularda perdeler hızla aralanacak. İkili ilişkilere karşı olan tavrınız bu dönemde değişebilir. Karşılıklı güven konusunda daha hassas olduğunuz bir dönem geçirebilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Dünya salgının girdabıyla uğraşırken, tarihte yaşanmış bazı suikastların kayıtları ortaya çıkabilir. Mars-Neptün ilişkisi ile ünlü tarikat liderlerinin ani sağlık sorunları gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA