Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Nisan ayında bu saatlere dikkat!

2020 yılı en başından bu yana baş döndüren günlerden geçiriyor her birimizi. Dünya büyük bir sıkışmadan geçerken, deyim yerindeyse bir eşikten atladığımızı bilerek hareket etmemiz gerekiyor. Bizleri nereye çıkaracağı, ne yöne sürükleyeceği belirsiz olan bu eşik belki de bambaşka bir çağa hazırlıyor insanlığı. Bir anda gelişen olaylar dünyanın dört bir yanına sirayet ederken; ülkeler de bir bir kendi içine kapandı. Her ülke, her ev kapılarının sürgüsünü dış dünyaya kapatırken; gündemin akışını anbean yakın takibe aldı. Bu süreç aslında insanlığı bireysel, içsel bir yolculuğa çıkarırken; toplumsal konulara olan ilgi ve duyarlılığı da artırmaya başladı. Virüsün ne kimlik, ne mille,t ne de maddiyat dinlemediğini fark ettiğimiz günlerden geçerken dünyadaki her canlıya karşı daha da merhametli, sağduyulu, anlayışlı olmamız gerektiğini anlayabiliriz. Dünya üzerinde hızla yayılan virüs, devletleri ve sistemleri sıkıştırmaya devam edecek. Her haliyle planlı programlı, gündelik alışkanlık ve rutine göre hareket eden bizlere 'durun' diyen virüsün etkileri hayatımızın hemen her alanında keskin rüzgarlar estirebilir. Toparlamak için istekli olacağız ancak zaman zaman zorunluluklar elimizi kolumuzu bağlayabilir. Kaygılarımızı, duygusal iniş çıkışlarımızı tetikleyen gök kubbe, derin sorgulamalara girmemize neden olabilir. İnsanlık olarak kendimizi eleştirmekle kalmayacak, düşüncelerimizin revizyondan geçmesi gerektiğini fark edeceğiz. Bazılarımız değişen dünyaya ayak uydurmakta zorlanarak gergin ve telaşlı bir ruh haline bürünebiliriz. Bazılarımız ise 2020 yılının öğretilerini tecrübeye, önemli öngörülere dönüştürebilir. 'Dertten büyük dert varmış' sözünün anlamını daha derinden anlamaya başlarken; kişisel hayatlarımızda neleri gereksiz yere büyüttüğümüzü fark edebiliriz. Ancak gelin görün ki sıkışmalı günler ister istemez gerginliklere, ani yükselişlere, yanlış anlaşılmalara, aşırı hassas tepkilere davetiye çıkarabilir. Nisan ayında nelere dikkat etmeliyiz?
Duygusal iniş çıkışlarımızı yönetmeliyiz.
Ani öfke patlamaları pişmanlıkları de beraberinde getirebilir.
Alacağımız haberler karşısında soğukkanlı kalmalı, çözüm odaklı davranmalıyız.
Sabır ve umut etmekten vazgeçmemeliyiz.
Çalışmak, üretmek, plan program yapmak bizi geleceğe taşıyacak.
Yardımsever tarafımız, bağlarımızı güçlendirecek. Ay'ın boşlukta olduğu ve dikkat edilmesi gereken bu 8 gün: 12, 13, 15, 20, 22, 25, 29, 30 NİSAN

ASTRO
GÜNDEM
Beyin yakan bilgilerin günü bugün! Venüs-Uranüs iletişimi ile virüsle insana takılması hedeflenen çipi bağdaştırabilirler. Dünyada ulus devletlerin büyük dönüşümden geçtiğini göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA