Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dünyaya bavulunu toplatan insanlık nereye gidiyor?

Hepimiz aslında 'Yaşadığımız gezegen olan dünyaya neler oluyor, nasıl bu hale geldi?' sorularını soruyoruz. İnsanlık Pandemi kelimesinin içine esir oldu. Evlerimizde kalmak ve birbirimizden uzak durmak zorundayız. Birbirimizin yaşamına mal olabilecek kadar tehlikeli günlerden geçiyoruz. Köşeye sıkışmış insanlığın 2020 ile sınavı ağır! Sıkışmanın ya en son noktasındayız ya da en başındayız. Bunun cevabını bize Nisan ayı verecek! Neden ve nasıl mı? Virüsün yayılmaya başladığı Ocak ayında yaşanan kavuşumların bir benzeri tekrar edecek! Ya bizi kurtaracak ya da bizi daha keskin bir girdabın içine sokacak. Dünyanın her köşesinde tutulan nutuklar, gelişmeler olağanca hızıyla baş döndürüyor. 2020 yılının daha enteresan günlere açıldığını yıla henüz başlamadan söyleyip durdum. Doğru bilgi akışı, güvenmek, birilerine inanmak gün gün zorlaşırken, yaşananlar çaresizlik hissi verse de toplumlardaki sıçramayı da tetikleyecek. İnsanlar örgütlenirken; iletişim ağları sayesinde insanlığın sesine milyonlar katılacak! İnsanlığı evlere kapatıp koruyabilir ama bilgisiz bırakarak bir yere varamazsınız mesajını okuyacak tüm dünya liderleri. Nisan ayı hepimize sadelik, bilgelik, açıklık vermeye çalışırken; yeni yaşam düzeni içinde tastamam sosyal ağlara sığdırılacak. Öte yandan teknolojinin dünyanın şah damarı olduğunu fark edebiliriz.

NELER YAŞANACAK?
Gök kubbe Nisan ayında bazı gerçekleri, büyümeleri, oluşumları gözümüze sokabilir. Dünya adım adım yeni başlangıçlara doğru yol alırken, gündelik kaygıların ötesine geçip daha çözüm odaklı ve süreci yöneten bir pozisyon almamız gerektiğini kavrayabiliriz. Nisan ayı birtakım inanışları, dayatılan ritüelleri ve mesajları irdeleyecek. ''Duy da inanma'' dediğimiz konulara tanıklık edebiliriz.
Türkiye'nin 7. evinde kavuşan şans ve yeraltı gezegeni; İstanbul'u özellikle yakından ilgilendirebilir. İstanbul karantinasıyla dikkat çekebilir ve dünyada da konuşulabilir. Ay burcu Balık olan İstanbul'un tarihi yapıları ön plana çıkabilir.
Bu doğrultuda; dini yapılanmalar, ayazmalar, kutsal yapılar, yeraltı şehirleri, gizli geçitler, şifalı sular gündeme gelebilir.
Salgının insanlar üzerinde hangi hastalıkları büyüttüğü, neleri deşifre ettiği ve hangi tahribatları oluşturduğu da ortaya çıkabilir.

ASTRO GÜNDEM
2020 yılı, ekonominin şifrelerini önümüze dökmeye başlıyor! Kapitalizmin kanser olduğunu fark ederken, yenidünya düzenine el sallayan global markaların manifestolarını duyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA