Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars retrosunda doğanlar

Etkisi yaklaşık 3 ay kadar süren Mars retrosu 2.5 senede bir gerçekleşmektedir. Mücadele ve savaş gezegeni Mars'ın etkileri bir hayli güçlüdür. Mars yaşam karşısındaki azmimizi, mücadele etme şeklimizi, cesaretli tarafımızı, fırsatları yakalayabilme kararlılığımızı temsil etmektedir. Ancak Mars'ın retro halinde olduğu süreçler çeşitli zorlayıcı etkileri de beraberinde getirebilir. Mars retrosunda doğan bireyler, kendilerini ortaya koymak, çevrelerine kendilerini kanıtlamak adına sürekli bir mücadelenin içinde olurlar. İsteklerine yönelik hareket ederken de birçok sorunla karşılaşabilirler. Bu durum onları hırslı yapar ama çoğu zaman bu yanları yüzünden yanlış anlaşılırlar. Öfkelendikleri konuları ve taleplerini çoğu zaman dile getirmemeleri; zamansız anlarda aşırı tepki göstermelerine sebep olur. Bu konu özellikle yaşamlarında elde etmek istedikleri bir şey varsa, ayaklarına takılacak öncelikli sorundur. Rekabetin varlığı onları huzursuz eder. Güçlü bir kişilik sergilemek konusunda istikrarlı değildirler. Üzerlerindeki zaman ve an baskıları sona erdiğinde, daha güçlü cevaplar verebilir ve sonradan daha verimli atılımlarda bulunabilirler Başkalarıyla çekişme halinde olmaktan hoşlanmazlar. Başkalarının yaptığı programa uyum sağlamaktansa, kendi oluşturdukları programa yönelik hareket etmek onlar için her zaman daha iyi olmuştur. Mars retrosu ile doğan bireyler olgunlaştıkça kendilerini daha farklı ve güçlü yollarla ifade etmeyi keşfederler. Sahip oldukları canlılığı belki daha sıra dışı ama etkinliği olan alanlarda etkili bir şekilde ortaya koyabilirler. Kolektif çalışmaktan çok tek başlarına çalışmayı, mücadele etmeyi tercih ederler. İçsel potansiyellerini keşfetmek ve ortaya çıkarmak adına oldukça azimli bir ruha bürünebilirler. Bilgi ve tecrübelerini başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmazlar. Başkalarının da potansiyellerini açığa çıkarmasına destek olurlar. Mars retrosunda doğanlar her ne kadar sakin görünseler de içlerinde deyim yerindeyse patlamak üzere olan bir volkan vardır. Bu kişiler kırgınlıklarını, kızgınlıklarını doğru zamanda ve doğru yerde ifade etmek konusunda sıkıntılar yaşadıkları için çoğunlukla haklı da olsalar haksız duruma düşebilirler. Diğer yandan kişisel haritasında Mars'ı güçlü olan kişiler ise retro sürecini rahat atlatabilirler.

ASTRO
GÜNDEM
Gökyüzünde eş zamanlı başlayan retrolar ve teknolojideki buluşlarla geleceğin rengi iyice ortaya çıkıyor. Venüs-Jüpiter kontağı ile 1990 yılından sonra kurulan ilaç firmalarının açıklamaları dünya gündemine oturabilir. Bu döngüde Hollywood ve starları da konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA