Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Oğlak ve Yengeç ünlüleri konuşulacak

2020 yılının zorlu günleri dünyanın her köşesinden hissedilecek ama ünlüler dünyasını teğet mi geçecek? Tabii ki mümkün değil! Her gün başka bir gezegenin yer değiştirip geri gittiği günlerden geçerken, gökyüzündeki derbi ünlüler dünyasında şimşekler çaktıracak. Ülkemizde Yengeç ve Oğlak burcu ünlüler çoktur. Sizin için bir liste hazırladım. 'Niye Yengeç, Oğlak burcu ünlüleri?' diyecek olursanız, 21 Haziran'da tutulan güneşin ardından, 5 Temmuz'da da ay tutulacak. Kısacası 2020 yılı bu kadar farklı üç tutulma sarmalından geçerken, konuşulmayanlar konuşulacak. Gelin kısa ve öz yorumlarla Yengeç ve Oğlak ünlülerini önce biz konuşalım.
Yengeç burcu ünlüler:
28 Haziran 1945 doğumlu Türkan Şoray'ın sağlığı gündeme gelebilir.
13Temmuz 1954 doğumlu Sezen Aksu, açıklamaları ve itirafları ile gündeme gelebilir.
1 Temmuz 1970 doğumlu Deniz Seki'nin açıklamaları ve özel hayatı konuşulabilir.
5 Temmuz 1982 doğumlu Tuba Büyüküstün, sevgilisiyle yeniden barışabilir.
18 Temmuz 1988 doğumlu Merve Özbey, 2020 yılının ikinci yarısına imzasını atacak.
1 Temmuz 1991 doğumlu Serenay Sarıkaya, tüm Türkiye'yi yine şaşırtacak. Hayatı yön değiştirecek ünlülerimizden. Oğlak burcu ünlüler:
24 Aralık 1984 doğumlu Burak Özçivit, her konuda konuşulacak. Yeni projesinde eşiyle oynayan ünlüler kervanına katılacak.
11 Ocak 1970 doğumlu Mustafa Sandal'ı çarpıcı açıklamalara imza atarken göreceğiz. Maddi konuda tüm Oğlaklar gibi o da toparlanacak.
2 Ocak 1979 doğumlu Çağla Şıkel, bu yıl aşka merhaba diyen Oğlaklar arasında yer alacak.
30 Aralık 1962 doğumlu Seda Sayan'ı bir Oğlak burcuna yakışan açıklamalarıyla duyacağız. Sayan, sağlık konularından yorgun düşen Oğlak burçları arasında.

ASTRO GÜNDEM
2020 yılının başından bu yana çözümlenemeyen her ne varsa, bugünden sonra 6 ay boyunca karşılığını bir bir dev ekranlarda izleyeceğiz. Mars, kendi burcu Koç'ta! Pandora'nın kutusu toplumlara mal olmuş liderler için açılıyor. Öğreten gezegen Satürn ise arafta!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA