Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars’ın ateşine dikkat edin

Dün Mars, Koç burcunda yerini aldı! Enerji ve atılganlık konusunda içimizdeki tetiklenmeyi artıracak olan Mars, gündemi sallayacak gelişmeler ile beraber geliyor. Koç burçlarının iddialı yapıları özgüvenlerinden kaynaklı değildir. Neden mi? Çünkü Mars'ın bu ziyaretinde hepimiz Koç burcu gibi iddialı ve keskin olacağız. Hayata sıkı sıkı tutunup ayağa kalkacağız. Bir bakıma 2020'nin yorgunluğunu ve depresyonunu üzerimizden atacağız. Mars'ın bu hali, gökyüzünü adeta bir ateş çemberine çevirecek. Bu konumda da altı ay kalacak. Bu yüzden Mars'ı anlatmaya ne bir dakika yeter, ne de bir gün.
Savaşçı gezegenin ateşine dikkat!
Eğer Mars'ınız Koç burcundaysa ya da 1988'in ikinci yarısında doğduysanız, Mars geri giderken doğduğunuz anlamına gelir. Dolayısıyla 2020'nin meydanları sizleri bekliyor olacak. Hayata her konuda kafa tutacaksınız. Anka kuşu gibi yeniden doğarken gücünüzü göstereceksiniz. Nerede yarım kaldığınızı düşünüyorsanız kendinizi orada tamamlayacaksınız. Bunun tam tersine uzlaşmadan bir o kadar uzak, tartışmacı ve iğneleyen bir yapıya da yalnızca sizler değil hepimiz bürünebiliriz. Mars'ın ateşi bizleri de yakmasın, dikkat edelim. Mars'ın ateşinden yanmak istemiyorsanız:
Her yorumu dikkate almayın.
Emin olmadığınız takdirde hiçbir şeyi kabul etmeyin.
Karar vermeden önce iki kere düşünün. Mars'ın Koç burcunda enerjimizi yenileyecek olması, 2020'nin öksüren, hasta ve korku dolu halini geride bırakmamızı ve şahlanmamızı sağlayacak. Tüm burçlara tavsiyem, Mars'ın bu tarafına tutulmanız. Eğer Koç burcuysanız, gökyüzü gürültüsüyle ve endamıyla hayatınızın en derin noktasına kadar kendini gösterecek.
Güçlü olanlar mı kazanacak?
Önemli yıllardan geçtiğimizi söylemiştim. Dolayısıyla sadece güçlü olanlar kazanmayacak, hayatlarında bir planı ve operasyonu olup bunda başarılı olanlar kazanacak. Uzun zamandır mücadeleden kaçmayan ve pratik olanlar kazanacak. 2020'nin başından bu yana süregelen pandemi ve kriz ortamında ayakta duran, hayatta kalan ve çevresine sahip çıkanlar avantaj elde edebilir. Arkasına yaslananlar, dağınık olanlar ve en önemlisi ikili ilişkilerde sürekli toparlanmak zorunda olanlar oldukça yorulacak. 'Bu süreci kırmadan geçebilir miyiz?' derseniz, bence başarabilirsiniz. Mars'ın ateşini arkanıza alarak ve sadece kendinizle uğraşarak kırmadan ve dökmeden yol alabilirsiniz. Mars'ın Koç haliyle 2021'in Ocak ayına kadar kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı kendimize göstereceğiz.

ASTRO
GÜNDEM
Dünya en garip günlerinden geçerken, gezegenler de bir o kadar tuhaf kavuşumlar sergiliyor. Venüs-Plüton 120'liği; sırları, niyetleri ve hedefleri gösterilen ülkeleri gündeme alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA