Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Eylül ayı yeryüzüne neler taşıyor?

Yılın en hararetli konuşmalarını yapmaya hazır mısınız? Biliyorum bu ay sizi düşündürüyor ve gündelik hayatta bu denli fazla düşünmek istemiyorsunuz. Fakat yılın en keskin ayında ayakta kalmak istiyorsanız, yavaş hareket edin ve gereksiz harcamalardan koşarak kaçın! Eylül ayı paramıza dikkat etiğimiz kadar sağlığımıza da önem vermemiz gereken bir ay olacak. Dünyanın yalnızca pandemiyi ilan ettiği bir yüz yıldan geçmiyoruz, tam olarak salgının başlangıcında olan yılın içinde hayatlarımız evrim geçiriyor. 'Çok merak edilen pandemi canlanacak mı? Salgın artacak mı? Yasaklar gelecek mi?' Bu üç soruya da 'Evet' derken pandemiye ilk girdiğimiz gibi köşeye sıkışmayacağız. Çünkü bu yaşam biçimine bir şekilde adapte olduk. 2020 yılı hayatımızda büyük izler bırakmak için yeryüzüne var gücüyle Mars Retrosu'nun enerjisini taşıracak. Savaş ve mücadele gezegeni kendi yönettiği burçta geri giderken neler gündeme gelecek?
Okul, eğitim, çocuklar, sporcular, takımlar ve takım başkanları, savaş gemileri ve ağır silah sanayi, her türlü teknolojik alet
Eylül ayında dikkat edilmesi gereken iyi günler: 2, 9, 15, 24 Eylül ve 30 Eylül tarihleri arasında kare açılar var. Bu da demektir ki Eylül ayındaki hassasiyeti iyi okursak önümüzdeki engelleri doğru bir şekilde aşarak hayatımızı farklı bir bölüme taşıyabiliriz. Unutmayın! Gökyüzünün hassasiyetinde zorlanan ruhlar mutlaka mükafatlandırılır.

EYLÜL AYININ İN'LERİ
Eğitim–öğretim
Sağlık
Ev sahipleri ve taşınma konuları
Komşu ilişkileri
Otoparklar
Nakliye şirketleri
Depolar
Kömür Madenleri
Motosiklet kullanıcıları

OUT'LARI
Doğum günleri
Online alışverişler
Güzellik salonları
Seyahatler
Çeşitli organizasyonlar Eylül ayının ilk haftasına önemli evrak imzalama durumlarını ya da taşınma işlerinizi denk getirmemenizi tavsiye ederim. Malum hem Mars kendi yönettiği burçta geri gidip hem de Plüton ve Jüpiter birbirilerine yakınken işlerini dağınık yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Düşmanın en büyük hilesi, dostluğudur. Satürn, Ay Düğümleri ile iletişim kuruyor ve dünya gündeminde Covid-19 ön plana çıkmaya başlıyor. Ülkeler arası yaptırımlar yeniden gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA