Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Eylül ayında bu saatlere dikkat!

2020 yılının en baskın, en olaylı ve deyim yerindeyse keskin virajları alacağımız aylarına giriş yapmış bulunmaktayız.
Gündeme kafa yoracağız
Ay-Kova fazı ile başlayan Eylül, bize bizim gibi samimi davranmayan kişilerin davranışlarını kafaya takmayıp görmezden gelmemizi de sağlayacak. İdeallerimizin peşine daha çok düşerken ve yeni olaylar duyarken Eylül ayında gündeme daha çok kafa yoracağız. Değişim, başkalaşma ve hatalardan ders alma gibi baskın kelimelerle sonbaharı karşılayacağız.
Dolunay Balık burcunda
2 Eylül'de saat 07:21 itibariyle 2020 yılının dokunaklı ve hassas görünen ama aslında bizleri ne kadar etkilediğini iliklerimize kadar hissettiğimiz bir Dolunay ile karşı karşıya kaldık. Balık burcunda 10 derece ile gerçekleşen Dolunay yarım kalan ilişkileri ve sorunları gündeme getirecek. Yaşamlarında değişim arayanlar ve kalbine kilit vuranlar hayata yeniden başlama gücü kazanacaklar. Kullanamadığımız fırsatları kullanmak isteyeceğiz. Modern dünya düzeninde değişen hayatlarımız hem fiziksel çevremize hem de sosyal medya hesaplarımıza hızlıca yansıyacak. Dünyaya daha başka bakmak neymiş, bunu göreceğiz diyor bu Dolunay! Karakterimizi ve dünyaya bakışımızı keskin bir şekilde ortaya çıkardığımız günler başlıyor. Koç burcunda gerçekleşecek olan Mars gerilemesi konuşulmayanları konuştururken tavrı net olan kişileri de ön plana atacak. İnsanoğlunu derin sınavlara hazırlayacak olan bu 67 günlük retro, heyecan dolu günlerin habercisi gibi… Mücadele gezegeni hem bizi sıkıştırırken hem de kendi akışını zorlayacak bir sürece başlıyor. Koç burcunun yönetici gezegeni olan Mars, bu burçta geri giderken dünya nereye doğru gidecek? Bunu bu döngünün parçası olanlar görecek.
Derin şüpheler artıyor
Daha önce konuşulmayan ve bizim ilgimizi çeken konuları en ince ayrıntısına kadar incelerken şüpheli bir görünüm içinde olabiliriz. Mars retrosu, sinirlerimizi kontrol etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatacak zorlu olaylar yaşatabilir bizlere… "Bu süreç birkaç günlük bir süreç değil, tam 67 gün boyunca bir sınav vereceğiz" diyor gök kubbe. Ay'ın boşlukta olduğu saatler:
8 Eylül Salı 14:46–23:27
17 Eylül Perşembe 13:42–20:55
23 Eylül Çarşamba 19:31'den 24 Eylül Perşembe 01:16'ya kadar
28 Eylül Pazartesi 09:17–17:33
30 Eylül Çarşamba 19:29'dan 1 Ekim Perşembe 04:46'ya kadar.

ASTRO
GÜNDEM
Venüs-Mars karesi; izinsiz ve ruhsatsız kurumlara uygulanacak ciddi kararları gündeme getirebilir. Önemli yer altı madenleri artık daha yüksek sesle konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA