Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür Terazi burcunda

Bugün Merkür, hava burcunun yetenekli burcu olan Terazi burcuna geçecek. İletişim güçlenirken bağlar sağlamlaşacak. Mitolojinin haberci gezegeni Merkür, Terazi burcundayken orta yolu bulmak isteyen ve keskin konuşmaların eşiğinde olanlar aynı duyguları besleyecekler. Nasıl mı? Kendisini kısıtlanmış gibi hissedenler artık kendisini tutan zincirlerinden kurtulmak isteyecek. Yakın çevresinde beğenmediği düşünceler görenler buna sert tepkiler vermektense daha yumuşak cevaplar verecekler. Öfkenin vereceği sonuçları daha iyi göreceğiz. Merkür, yaşayacağımız her olayda bunu bize daha iyi hatırlatacak. Sonuçları düşünerek adımlar atacağız. İkili ilişkilerde arada kalacağımız ve net kararlar vermekte zorlanacağımız günleri karşılarken, karşımızdaki kişinin kalbini ne olursa olsun kırmak istemeyeceğiz. Gökyüzü transitleri, ilişkisi olan Terazi burçlarının yoğun düşünceli süreçlere hazır olmasını işaret ediyor. Peki Merkür Terazi burcundayken en çok hangi durumlardan kaçınmak gerekiyor?
Her duyduğumuza inanmamalıyız.
Bizi sözleriyle etkileyecek olan kişilerin yanlış yönlendirmeleri ilişkilerimizi de etkileyebilir. Bu yüzden tutarlı davranmalıyız.
Başarılı olmak istediğimiz konularda ailemizin yardımını almaktan çekinmemeliyiz.
Bağlı olduğumuz ve bize güç veren şeylere sıkıca tutunmalıyız. Hem sanatsal aktivitelere olan bakış açımız değişecek, hem de sanatçı ruhlar kendilerini bu transitte daha verimli hissedecek. Entellektüel konuşmalara daha çok girmek sürpriz olmaktan çıkıyor; özellikle de Terazi burçları için… Yalnızca sanatsal yönlerden çok zihinsel yatkınlığımız nereye yakınsa o konuda geliştiğimizi göreceğiz. Dolayısıyla zihnimize yatırım yapmak için çeşitli kurslar ve online eğitimlerin takipçisi olabiliriz. Malum dünya hali bizi online eğitimlere yönlendiriyor, bu durum siber dünyanın geldiği başka bir boyut elbette… Gerek sosyal yaşantımız, gerekse özel hayatımız olsun arada kalacağımız durumlardan bahsetmiştim. Gök kubbe kara kara düşünüp bulamadığımız cevapları Merkür'ün haberciliğiyle kendi içimizde aramamız konusunda bizlere ışık tutabilir. Kendi içimize yönelmek ve cevabı burada aramak bizim için en iyisi olacak. Merkür'ün Terazi burcunu ziyareti ikiye ayrılan yolları işaret ederken bizler sözlerimizin yarattığı etkiyi daha net göreceğiz.

ASTRO GÜNDEM
Merkür, Terazi burcuna geçiyor ama aynı zamanda gökyüzünde büyük kare açı gerçekleşiyor. Bu açı medya ile bağlantılı hukuksal konuları haberlere taşırken, gazeteciler gündemden düşmeyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA