Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars retrosu başlıyor

2020 yılının kişiliğimizi ortaya koyduracak günleri bugünden itibaren başlıyor. Kişiliklerimizi ortaya çıkaracak, ilişkilerimizde konuşulmayanları konuşturacak, beklentileri artıracak günler bizleri bekliyor. İnsanoğluna fazlasıyla cesaret verecek 67 günlük adrenalin dolu günlere hazır mısınız?

RETRO DERİN KONULARA DEĞİNİYOR
Mars, nâm-ı diğer mücadele gezegeni kendi akışını zorlayacak bir sürece giriyor. Yönettiği burçlardan birinde yani Koç'ta geri gitmeye başlayacak. Dünya üzerindeki bakış açımızdan geriye doğru seyahat ettiğimiz döngünün bir parçası olacağız. Daha önce de olduğu gibi derin konuları irdelemeye başlayacağız. Mücadele gezegeni, öğreten gezegen Satürn ile kare yaparken meydana gelen Retro, sinirleri bozan, öfkeyi artıran bir varyasyona neden olabilir. Mars'ın atak tavrına karşın Satürn'ün engelleyen, geciktiren, kısıtlayan yapısı birbirine ters düşecek. Bir hafta değil, 10 gün değil, tam iki ay boyunca dünyanın hızı adeta yavaşlayacak. Ne zaman başlıyor? 10 Eylül'de 28 derece ile Koç burcunda geri gitmeye başlayan Mars, 13 Kasım'da düz seyrine girecek.

MARS, RETRO SIRASINDA NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?
Mars'ın geriye doğru hareketi her 25 ayda bir meydana gelir. Aslında bu durum düzenli bir döngüyü işaret eder. Bulunduğu gezegende 60 ya da 80 gün geri gider. Venüs gezegeninde olduğu gibi nadir Retro yapan bir gezegendir. Kabına sığamayan Mars geri giderken; gücü, tutkuyu, arzuyu, hedefleri ve alınan mücadele şeklini yönetecek. Biraz daha arka planda durarak stratejik çalışılmanın gerektiğini ifade edecek. Çünkü ruhuna hitap etmeyenden hoşlanmayacak, ona karşı gelecektir. Büyük hataları ve acıları oluşturmaya meyilli yapısı, ilerde pişmanlıkları ardı ardına getirebilir.

TOPLUMSAL YARALARIMIZ
Öfke, şiddet ve cinsel istismar konuları ve bununla mücadele alanları büyüyebilir. Retro, aşama aşama değil bir anda çıkabilecek kaosları işaret edebilir. Toplum refleksi, ahlaki değerler ve geleneksel normlar tehlikede gibi algılanıp, baskıcı ve otoriter bir üslup gelişebilir. Tüm bu konular toplumsal anlamda yankılar uyandırabilir.

ASTRO
GÜNDEM
Dünyanın konuşacağı konuların başında yenilenebilir teknoloji yerini alırken, sivil toplum örgütlerinin protestoları oldukça konuşulacak. 28 Ekim 1955'li ve Akrep burcu Bill Gates'in yapacağı şaşırtıcı açıklamalar gündemi değiştirebilir. Borsa endeksleri şaşırtabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA