Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ekim, kendine has bir ay olacak

Ekim ayı 2020 yılının en gürültülü ayı olmaya aday. Sebebi Ay'ın Ekim ayının ilk dakikalarında boşlukta olması. Kendimizi yoğunluğa hazırlatan bir aya merhaba diyoruz. Ekim ayının ilk dakikalarında ay boşluktayken ruhsal anlamda kendi içimize yöneleceğiz. İç dünyamızda tabiri caizse satranç oynarken sıkışmalardan sıyrılmak isteyeceğiz. İçinde huzuru aramak istesek de Ekim ayı odak noktamızı daha yoğun noktalara çevirebilir.

HASAT MEVSİMİ
Ateş burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay, hem ülkemiz için önemli etkiler barındıracak hem de karakterimiz açısından kritik alanlara vurgu yapacak. Önümüzdeki üç ay çok önemli diyor bu Dolunay! Dolunay, Koç burucunda gerçekleşirken, Mars-Satürn 90'lığı Uranüs ile derece olarak iletişim kuracak. Kritik yol ayrımlarını önemli bir şekilde ortaya koyan bu Dolunay 'Tamam mı, devam mı?' dedirtecek bizlere… Keskin retroların ablukası altında olan gök kubbe, içinden çıkılması kolay olmayan döngüleri de beraberinde getirecek. Duygusal anlamda içe kapanmak ve mistik alanlara yönelmek ön plana çıkabilir. Birçok inanca göre hasat mevsimi olarak görülen Ekim, doğadan ilham alan ve buradan hayatını idame ettiren kişilere etki edecek. Yaşamlarımızdaki duygu, düşünce, hal, tavır ve beklentilerimizin de olgunlaştığı ve bu olgunluğun sonucunu almak istediğimiz bir süreçte hissedeceğiz kendimizi. Toprakla iletişim bir yana, kendi ruhumuzla olan manevi iletişimimiz de artacak. Eski kültürlere göre Ekim ayında şenlikler düzenleyen toplumlar bir yana ruhsal yüzleşmeler de ön plana çıkacak. Herkes kendi içindeki pandoranın kutusunu açabilir. Ekim ayı, 2020 yılının önemli bir kilometre taşı mı? Ekim ayı kendisine has bir ay olmaya, hem de 2020 yılının da kara kutularından biri olmaya aday. Hayatımızın pusulasını bu ay içinde doğru yöne çevirmek isterken keskin kararlar da baş gösterebilir.

ASTRO GÜNDEM

Mars-Satürn karesi; Dünyayı yönettiği varsayılan kişileri ve büyük çaplı şirketlerin zorlu günlere girdiğini bir şekilde gösterecek. 4 Nisan 1975, Ay-Oğlak döngüsünde kurulan Microsoft, Bethesda adlı oyun şirketini 7.5 milyar dolara satın almışken ekonominin kartları yeniden dağıtılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA