Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür geri giderken önyargılı olmayın

Önünüze çıkan engebeli yollardan, virajlardan, yokuşlardan pek hoşlanmayabilirsiniz. Kimin hoşuna gider ki! Sevgili iletişim gezegeni Merkür geri giderken lunaparkta bile hangi araca binmeniz gerektiğini iki kere düşünmelisiniz. Peşinen ileteyim; seçeceğiniz her yol bir şekilde engellere maruz kalacak. Su burcunda geri gidecek olan Merkür yarın yani 14 Ekim'den 3 Kasım'a kadar retro halinde olacak. 28 Ekim'de Terazi burcuna geri dönecek ve orada takılmaya devam edecek. İlişkiler, iş kuralları, yeni teklifler, yasalar, kapanan işler, dosyalar ve bir çeşit angaryalarıyla hayli gürültücü olacak.

NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Yarın su burcunda geri gitmeye başlayacak Merkür, Terazi burcunda 3 Kasım'da düz seyrine girecek.
Çevrenizin daha fazla farkına varacaksınız ve eskisinden daha etkileyici olduğunuzu düşüneceksiniz. Etrafınızda ajitasyon yapanlar ve sinirli davrananlar tırmanışa geçebilir. Yaşamını değerlendirenlerin sayısı ise artabilir. Sırlar, su burcunun eşliğiyle Merkür geri giderken ateşlenecek. Tutkulu birliktelikler, saklı ilişkiler, eski sevgililer ve anımsanması acı veren anılar gündeme gelebilir.
Merkür geri giderken, Güneş'le hizalanacak. Güneş'in o muhteşem kaynağı aydınlatıcı yönünü ortaya koyacak. Yani etrafınızı daha net görmenize vesile olacak. Güç değişimi, rollerin aktarımı ve ülkelerin seçim çalışmaları için enteresan günleri oluşturacağını iddia ediyor, gökyüzü… Su burcundaki Merkür gerilemesi, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19'la ilgili büyük bir atılımın olabileceğini ön görüyor. Herkesin kafasına takılan bir konunun gerçek nedenini yine ansızın çıkan bir haberle öğrenebiliriz.

STRESİNİZİ YÖNETİN
'Merkür Retro'su ne anlatacak?' derseniz...
Gergin ve stresli gezegen açılarının arasında bir de Merkür geri gidecek. Bu da hissedilen baskıyı iki katına çıkarabilir. Stres yönetimi, öz bakıma odaklanmak, sağlığa dikkat etmek ve ihtiyacınız olduğu konularda yardım istemek ön plana çıkacak.
Anlayıp dinlemeden başkalarının hataları hakkında yorumda bulunmayın.
Önyargılı olmayın.
Hatanızı üstlenin, doğrusunu yapmak için destek arayın.
Gizlemeyin, saklamayın. 3
Kasım'dan sonra kader sizi ele verebilir.
Hayvansever olun. Doğaya ve hayvanlara sahip çıkın.


ASTRO GÜNDEM

Güneş, geri giden Mars ile kesişiyor. Önemli bilgiler, belgeler, yasalar ve sözleşmeler konuşulabilir. 1 Ocak 1923 kuruluşlu Jüpiter'i Akrep olan Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in gidişatı ile ilgili mühim kararlar alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA