Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Merkür Retro’sunun tavsiyeleri var!

Dert etmeyin, bazen retro avantaj da sağlar. Yarım kalan hesapları toparlamak için uygun bir dönem yakalamış olabilirsiniz. Hatta içinizden "Adalet yerini buldu" diyeceksiniz. Terapiler, psikolojik çözümlemeler ve ruhsal farkındalık için güzel günler olduğunu, yaşadıklarınız doğrultusunda daha iyi anlayabilirsiniz. Bu dönemde el becerileriniz, resim, heykel veya seramik gibi sanatlara yatkınlığınız artabilir. Ayrıca kendinize mahsus hobiler edinebilirsiniz. Retronun bir avantajı da, uzun zamandır bırakmak istediğiniz alışkanlıkları ardınızda bırakmanıza ön ayak olabilir. Akademik ve bilimsel çalışmalar için çok özel bir dönem. Kısacası sıkışık durumlarda bile avantajı elimize almak mümkün.
Merkür Retro'sunun burçlara olan tavsiyeleri:
KOÇ: Verdiğiniz kararlarda aceleci olmamalısınız. Uzun süreçli kararlarınızın üzerine de düşünmelisiniz. Yok yere yargılanmak istemeyeceksiniz.
BOĞA: Bencil insanlara karşı olan tahammülünüz azalıyor. Hem kendinize, hem de çevrenize yardımcı olmak istiyorsunuz. Annenizle olan iletişiminiz güçleniyor.
İKİZLER: Sizin için ilişki her şey değildir. En önemlisi ise mutlu olmaya odaklanıyorsunuz. İçerisinde güven olmayan hiçbir ilişkiye yanaşmıyorsunuz.
YENGEÇ: Doğruluğuna güvenmediğiniz her durumdan koşarak uzaklaşıyorsunuz. En büyük gücünüz çalışmak ve üretmenin ta kendisi.
ASLAN: Dediğim dedik olan tavrı bir kenara bırakma vakti gelmedi mi? Önyargılarınızın peşinden gitmek size avantajdan çok dezavantaj sağlıyor.
BAŞAK: Korkularınızdan uzaklaşıyorsunuz. İç dünyanız size detaylı bir muhasebe yaptırtabilir. Unutamadıklarınızdan mücadeleniz ile kurtulmak istiyorsunuz. Ancak herkesi ikna edemeyeceğinizi unutmayın.
TERAZİ: Sizi tekrara düşüren ve ilerlemenizi önleyen ne varsa sıyrılmaya çalışın. Sorunlarınızı kökten çözmek için doğru bir zamandasınız.
AKREP: Size bencil diyenler, yanlış düşündüklerini daha iyi anlayacaklar. Kendinize karşı dürüst olduğunuz anda başkalarının ne düşündüğü umurunuzda olmayacak.
YAY: Hayatınıza sürekli sorun taşıyan insanları tespit edin ve onları hayatınızdan çıkarın. Sizin için aileniz ve onlara ayırdığınız zaman çok önemli.
OĞLAK: Maddi anlamda sıkıntıları çözmek istiyorsanız yersiz bonkörlüğü bırakmanız gerekiyor. Önemli bir konuşmanın arifesinde olabilirsiniz.
KOVA: Kariyer konusunda kaygılarınız olsa da geleceğe umutla bakmanız gerekiyor. Bilgisayarla zaman geçirirken sosyal hayattan uzak kalmamaya bakın.
BALIK: Ailenizle çoğu konuda paralel düşünmek özgüveninizi artırmakla kalmayacak, size önemli fırsatların da kapısını açacak. Ani polemiklere girmemeye çalışın.

ASTRO GÜNDEM
Güneş-Plüton karesi, gençleri ve etnik farklılıkları gündeme getirecek. 1 Nisan 1976 kuruluşlu, Uranüs'ü Akrep burcunda olan teknoloji firması Apple'ın yapacağı ürün tanıtımlarında çıkan sorunlar hisselerini etkileyebilir. 8 Mart 1817'de kurulan ve Satürn'ü Kova olan Wall Street, tarihinde az görülmüş olaylara imza atacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA