Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş Akrep burcunda

Doğum haritalarımızın en önemli parçası olan Güneş, su burcunun en sabit burcu olan Akrep burcunda. Bu transit hayatın gizli çekmecelerini bizlere gösterirken, uzun zamandır konuşulmayanlar konuşulabilir, bir araya gelmeyen karakterler bir araya gelebilir ve küslükler bitebilir.

DÜNYA NEREYE GİDİYOR?
Güneş'in Akrep burcuna olan ziyareti öyle sıradan bir ziyaret değil, eşine az rastlanır türden. Yol gösterici edasıyla insanlara akıl vermeye çalışan kişileri gözlemleyebiliriz. Bu kişiler hayatın ne kadar adil olmadığı düşüncesini bizlere hatırlatacak. Gökyüzü, içgüdülerimizi izleyeceğimizi işaret ediyor. Gerçekleştirmek istediğimiz ne varsa bu süreç içerisinde gerçekleştirmek isteyeceğiz. Kimilerine çok güç gelen durumlar kimilerine ise çok kolay gelecek diyor gök kubbe… Dolayısıyla yaptığı işin büyüğü küçüğü olmaksızın o işe yüzeysel bakan kişiler kendilerini belli ederken, birtakım ters düşmeler de kendini belli edebilir. Akrep'in hazır cevaplı halini tüm burçlar hissedebilir. Güneş Akrep burcundayken nelere dikkat etmeliyiz?
Yalan üzerine kurulan ilişkilere
Tutarsız davranan kişilere
Halsizliğe
Hazırcevap olmaya ve soruya soruyla cevap vermeye
Başarımızı etkileyebilecek duygusal etmenlere
Temizliğe ve titizliğe
Vücuttaki iltihap problemlerine
Çevremizdeki insanların duygusal durumlarına eleştiri yapmamaya
Ne olursa olsun yapıcı olmaya Güneş, cesaret göstermemiz gereken konulara eğilmemize önayak olacak. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise, her zamanki gibi görünen kalıplaşmış anlayışlardan uzak durmak. Neden mi? Çünkü Güneş'in bugün Akrep burcuna geçmesi sıradan etkileri beraberinde getirmiyor. Eşine az rastlanır bir türde olan bir döngüye merhaba demeye hazırlanıyoruz. Bu döngüde;
Tutamayacağımız sözler vermemeliyiz.
Önemli sözleşmeleri ve kontratları imzalarken detayları es geçmemeliyiz. Güneş Akrep burcundayken ön plana çıkan duygular:
Başarma arzusu, tutku ve kıskançlık Etkisini göremeyeceğimiz duygular:
Temkinli olmak, kontrollü olmak ve içe dönüklük.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Chiron kontağı, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızı ilgilendiren gelişmeleri işaret ediyor. 1397'de Satürn Akrep döngüsünde kurulan İsveç'in Türkiye ile yapacağı teknolojik atılımlar, internet altyapılarında büyük devrimleri beraberinde getirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA