Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yılın son ay tutulması İkizler burcunda

2020 öyle bir yıl oldu ki şüphesiz tarihe geçecek. Bu tarihe geçen yılın İkizler burcunda gerçekleşen beşinci ve son Ay tutulması ise zihnimize yönelmemize, daha çok düşüneceğimize vurgu yapacak. Dünya saatine göre bugün saat 11:31'de 8 derecede başlayacak olan bu tutulma, dünyanın birçok noktasından çıplak gözle görülürken birçok öncü burç da bu tutulmadan nasibini alacak.

NABZIMIZ HIZLANACAK
Türkiye açısından önemli günler geliyor. Sebebi mi? Çünkü ülkemizin astroloji haritasında Ay burcu İkizler'dir. Bunun yanı sıra yine İkizler burcunda bugün gerçekleşecek yılın beşinci tutulması, hava elementinde aktif olacak. Dolayısıyla Türkiye'nin natal haritasındaki Ay düğümleri ile de iletişim kuracak. Bu nedenle toplumumuzun hassas olduğu konularda önemli gelişmeler yaşanabileceğini işaret ediyor bu tutulma. Yılın son Ay tutulması; 'Yedi kez düşsen de sekizinci kez ayağa kalk!' dedirtecek. Ay, şahsi haritada duyguları, ülke haritasında ise mecazi olarak 'yumuşak karnı' temsil eder. Türkiye'nin natal haritasında Ay'ın bugün tutulurken zorlu süreçleri ardımızda bırakmak ve huzura kavuşmak istediğimizi daha net hissedeceğiz. Hepimiz yılın son virajını evlerimizde verirken, tutulmanın etkisiyle umudumuzu yeniden canlandırmak isteyeceğiz. Kendimizi hayatı daha fazla sorgularken bulabiliriz. İkizler burcunda gerçekleşen bu beşinci tutulma ise kendi içimizdeki tutarsızlıkları aşacağımızı işaret edebilir. Soru işaretlerine elveda dediğimiz bir sürece giriyor dünya! Peki İkizler burcundaki Ay tutulması hangi konuları gündeme getirecek?
2020 yılının en yüksek tutulması uluslararası dengeleri değiştirebilir.
Dünyanın birçok yerinde eş zamanlı olarak sınır kapıları konuşulabilir.
Birçok ülke kaderini tutulma aksında çizebilir.
İş sahipleri, yöneticiler ve esnaf gündeme gelebilir.
Medya patronlarının yeni projelerini duyabiliriz.
Yatırım konusunda kararsız olan kişilerin fikir ayrılıklarını gözlemleyebiliriz

ASTRO
GÜNDEM
Türkiye'den gözlemlenmeyen Ay tutulması, 8 derece ile İkizler burcunda 11:31'de başlayacak. 2020 yılında pandeminin en keskin günlerinden geçerken, global şirketlere radikal kararlar alırken, birçok bilinen marka ise havlu atabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA