12 YAŞINDA Tekirdağ'da köftecide garson olarak iş hayatına başlayan Hüseyin Beşko, çıraklıktan iş insanlığına uzanan başarılı bir öyküye sahip. 2006'da tabldot firmasıyla ile ilk kez kendi işini kuran Beşko, 2008'de Özdemirler Düğün Salonları'nı kurdu. 2011'de Osmanlı Mutfağı adıyla ilk restoranını faaliyete sokan Beşko, sektörde geçirdiği 35 yılın ardından tüm Trakya'ya hizmet veren Alamos Restorantı hizmete açtı. Toplantı, yemek ve seminer organizasyonları için tasarlanan konsepti SABAH'a anlatan Beşko, "12 yaşında çırak olarak bu işe başladım. Çıraklıktan başlayarak sektörü yakından takip ettim. Bağlar Bayırı Mevkiinde bulunan Alamos, kısa sürede Tekirdağ'ın gözde mekânlarından biri haline geldi. 3 kattan oluşan restoranımızın ilk katı, mutfak, ikinci katı restoran. Son katta ise toplantı ve yemekli organizasyonlara ayrılmış durumda. Marmara denizi ve Tekirdağ'ın eşsiz güzelliklerini izleyebileceğiniz bir manzaraya sahibiz. Menülerimiz ise Osmanlı mutfağından oluşuyor. Kuzu tandır, kara kavurma, et sote, tuzda balık, tuzda et, kireçte kabak tatlısı öne çıkan lezzetlerimiz arasında bulunuyor.