otohaber_logo
MULTIMEDYA
Citroen C3 Türkiye’de
Citroen C3 Türkiye’de
1 / 4

Citroen C3 Türkiye’de

Citroen C3 Türkiye’de

Makyajlı Citroen C3 Türkiye'de 151.500TL'den başlayan kampanyalı fiyatlarla satılmaya başladı. C3'ün başlangıç seviyesinde 1.2 benzinli 3 silindirli PureTech 83 S&S 5 ileri vitesli manuel şanzımanla 151.500 TL'den sunulurken bir üst seviyesinde C3 PureTech 110 S&S EAT6 179.500 TL'den sunuluyor. Citroen'in tüm dünyada en çok satan modeli olan C3'ün üçüncü nesili, 2016 yılından bu yana 850.000 adetlik satış adetine ulaştı.

2 / 4

Citroen C3 Türkiye’de

Citroen C3 Türkiye’de

Yenilenen Citroen C3 artık daha modern ve gösterişli bir görünüme sahip. Yeni ön tasarım 2016 yılında Paris Otomobil Fuarında sergilenen CXPERIENCE konsept otomobilinden esintiler taşıyor. Yeni LED farları da markanın kimliğini yansıtıyor. 3 boyutlu tasarıma sahip stoplarda da modern dokunuşlar fark ediliyor. Yeni üç tavan dekoru, alaşım jantı ve ikisi de yeni olmak üzere iki farklı iç ambiyans alternatifi ile C3 geniş bir kişiselleştirme yelpazesi sunuyor. Markanın yeni görsel imzası niteliğinde olan yeni Airbump tasarımları daha modern görünüyor.

3 / 4

Citroen C3 Türkiye’de

Citroen C3 Türkiye’de

Yeniden tasarlanan ve müşterilerin seçtiği Renk Paketine uygun bir renkle çevrelenen bu bölüm üç kapsülden oluşuyor. C3'ün 12 farklı sürüş destek sistemi, ön park sensörü, anahtarsız giriş ve çalıştırma, aktif güvenlik fren sistemi, sürücü yorgunluk uyarı sistemi, sürücü dikkat uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği, şerit ihlal uyarı sistemi, hız limit panoları okuma sistemi, hız sabitleme ve hız sınırlandırma ile sürüş güvenliği destekleniyor.

4 / 4

Citroen C3 Türkiye’de

Citroen C3 Türkiye’de

C3'ün 7 inç dokunmatik ekranı ve Mirror Screen özelliği ile kabin içerisinde de modernliği devam ettirilmiş. Yeni Advanced Comfort koltuklar, C3'ün önemli kozlarından biri. Oturum olarak gelişmiş bir konfor seviyesi sunan koltukların 15 mm kalınlıkta dolgu malzemesinin de katkısıyla yumuşak bir yüzey elde edilmiş.

Makyaj sonrasında otomobildeki değişikliklerle C3'ün rekabetteki etkisinin arttığını söyleyebiliriz.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.