otohaber_logo
MULTIMEDYA
Honda HR-V daha güçlü
Honda HR-V daha güçlü
1 / 3

Honda HR-V daha güçlü

Honda HR-V daha güçlü

Honda'nın kompakt SUV temsilcisi HR-V, performans beklentisinde olanları heyecanlandıracak 182 HP'lik turbo benzinli motorunu sunuyor. 130 HP'lik motor seçeneği fiyat listesinde bulunmaya devam ederken yeni gelen Honda HR-V Sport'un fiyatı 249 bin TL olarak belirlenmiş.

Honda HR-V Sport, 182 HP gücünde, 220 Nm maksimum tork üretebilen, 1,5 lt'lik i-VTEC turbo benzinli motoru ile CVT şanzıman sunuluyor. Honda HR-V Sport, bal peteği görünümlü ön ızgarası, siyah renkteki marşpiyeller, 18 inçlik hafif alaşımlı siyah jantlar, siyah yan aynalar, siyah çamurluk korumalıkları ve siyah arka tampon ile Honda HR-V'nin sportif ruhunu güçlendiriyor. Bu siyah detaylara ek olarak LED ön sis farları, çift egzoz çıkışı ve sportif arka tampon tasarımı da sportif ruhu güçlendiriyor.

2 / 3

Honda HR-V daha güçlü

Honda HR-V daha güçlü

İç mekanda da sportifliği destekleyen detaylar kullanılmış. İçeride, koltuk ve konsolda kullanılan siyah ve koyu kırmızı renklern kombini yapıldığı görülüyor. Honda HR-V'nin Magic Seat tasarımının yolcularını daha fazla destekleyen bir yapıya sahip olduğu belirtiliyor. Alaşım pedallarla da sportiflik algısı arttırılmış. Kabin konforu özellikleri arasında Executive donanımda da yer alan Aktif Gürültü Engelleme Sistemi yer alıyor.

3 / 3

Honda HR-V daha güçlü

Honda HR-V daha güçlü

Honda HR-V'de bulunan Şehir içi Aktif Fren Sistemi düşük hızlarda gerçekleşen kazaları önlemek için güvenlik önlemi sağlıyor. Gelişmiş Sürücü Destek Sistemi'nde (ADAS) ise aracın önüne ve arkasına bakan kameralar dışında radar sensörleri de kullanıyor. Platin Beyaz, Ralli Kırmızı ile Sport versiyona özel Platin Gri olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olan Honda HR-V Sport 249 bin TL'lik fiyatıyla showroom'larda yerini aldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.