otohaber_logo
MULTIMEDYA
Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı
Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı
1 / 3

Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı

Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı

Jaguar XE, yenilenen dış ve iç tasarımı, geliştirilen güvenlik teknolojileriyle Jaguar Online Rezervasyon Platformu'nda ve Jaguar Yetkili Satıcıları'nda yerini aldı.

Jaguar XE, yenilenen dış tasarımıyla markanın spor modeli F-Type'dan esinlenen dokunuşlarıyla dinamik görünümünü kuvvetlendirdiğini söyleyebiliriz. Yeni Jaguar XE aerodinamiği kuvvetlendirmek için daha geniş bir ön panjura sahipken, yatay 'J' harfi şeklindeki LED gündüz farlarıyla da fark ediliyor. Arka tarafta ise yeni tampon ve yeni LED stoplar kullanıldığı görülüyor. Jaguar XE'yi daha da sportif bir karaktere büründüren R-Dynamic tasarım paketinde ise uçak kanatlarından esinlenerek işlenmiş yüzeyler, siyah renkli arka difüzör ve yeni jant seçenekleri sunuluyor. İç kısımda ise özel dikişli spor koltuklar, R-Dynamic logoları ve F-Type'da kullanılan SportShift'in Satin Chrome vites değiştirme kulakçıkları da iç mekanda sportif hissi güçlendiriyor.

2 / 3

Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı

Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı

Bunların yanı sıra, JaguarDrive Control butonu da sunulan özellikler arasında yer alıyor. Yeni direksiyon simidi ve gösterge panelinde Jaguar I-Pace'den izler taşıyan Jaguar XE, akıllı bağlantı sistemlerini de bünyesinde barındırıyor. Touch Pro Duo bilgi-eğlence sistemi ve kablosuz şarj teknolojisi de Jaguar XE'de standart olarak sunuluyor. İlk defa sunulan ClearSight dikiz aynası, sürücünün arkadaki yolu engelsiz bir şekilde görmesini sağlıyor. Jaguar XE'nin arkasında yer alan geniş açılı kamera ile görüntü tek bir hareketle dikiz aynası içinde yer alan yüksek çözünürlüklü ekrana yansıtılabiliyor.

3 / 3

Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı

Yenilenen Jaguar XE satılmaya başlandı

Jaguar XE'nin karoserin yüzde 75'ini oluşturan hafif alüminyum gövde yapısı otomobilin yol tutuşu, güvenliği ve verimliliğinde önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Jaguar XE'de standart olan Dinamik Mod, daha hızlı vites değiştirme, daha keskin gaz tepkisi ve artırılmış direksiyon ağırlığı ile otomobilin sportif karakterini güçlendiriyor. Sürücüler, isteğe bağlı Configurable Dynamics sistemi sayesinde sürüş deneyimini daha kolay şekillendirebiliyor. Bu özellik, aracın motor, şanzıman ve direksiyon tepkilerinin Konfor veya Dinamik ayar seçimi yapılarak kişiselleştirilebilmesini sağlıyor.

Jaguar XE'nin dört tekerlekten çekiş sistemi, Intelligent Driveline Dynamics teknolojisi ile farklı hava koşullarında performans ve çekiş kontrolünü artırırken, arkadan itişli otomobil sürüş keyfini de korumasını sağladığı belirtiliyor. Yenilenen Jaguar XE, 5.2 lt/100 km'lik yakıt tüketimiyle iddialı olan 2.0 litrelik 180 BG ve 430 Nm torka sahip Ingenium dizel motoruyla 720.011 TL'den başlayan fiyatıyla satılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.