Dr. Astrolog Şenay Devi
Dr. Astrolog Şenay Devi
Eylül ayına dikkat! Jüpiter'in "gerçek aşkı" yaşatacağı o burç...
04.09.2023 | Pazartesi

Eylül ayı, oldukça hareketli bir gökyüzü ile bütün burçlara farklı adımlar, kararlar ve yeni bir yaşam çizgisi sunuyor. Bunun için dikkat etmeniz gereken birkaç yolu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hangi gezegenin nasıl bir etkiye sahip olduğunu ve bu etkilerle nasıl doğru bir adımlar atabileceğinize dair yol haritası oluşturabilirsiniz. İşte o ayrıntılar...

KOÇ BURCU

Yöneticiniz Mars, barışsever Terazi burcunda, kişisel ve mesleki ilişkiler evinizi harekete geçiriyor. Mars her iki yılda bir gelip size diplomasi yoluyla uzlaşma ve müzakere etme yeteneği kazandırdığı için bu uyum önemlidir. Bir ara verin, nefes alın ve başkalarının ihtiyaçlarını dinleyin. Aynı zamanda Venüs ayın başında çocuklar ve yaratıcılıkla ilgili 5. evinizde ileri gidiyor. Aslan burcunda geri hareketteyken, beşinci evinizde size neşe getiren şeylerle (mutluluk, aşk, güzellik ve ilişkiler) yeniden bağlantı kurdunuz. Bunlar, sevginizi daha özgün ve kapsamlı bir şekilde ifade etmenin daha derin bilgisiyle yeniden akmaya başlar. Koç burcundaki dolunay, 29 Eylül'de geliyor ve kimliğinizi aydınlatıyor. Koç'ta bir kalıbı kırmak veya kişisel veya profesyonel bir ortaklığı sona erdirmek konu başlıkları arasında yerini alıyor. Yeni enerjinin içeri girmesine izin vermek için içsel bir ferahlık yaratmalısınız. Hayatı yaşamanın ve gerçeğinizi yaşamanın güzelliklerine uyanın.

BOĞA BURCU

Yöneticiniz Venüs, 3 Eylül'de yön değiştirmeye başladığında yeraltı dünyasından ortaya çıkacak. Sizi, ihmal ettiğiniz veya bir kenara bıraktığınız yönlerinizle yeniden buluşturdu. Artık edindiğiniz içgörülere ve farkındalıklara göre hareket edebilirsiniz. O sizin evinizde ve ailenizden oluşan dört evinizde yaşıyor. Zevk, aşk, güzellik ve aile ilişkileri, ne istediğinize ve nasıl sevdiğinize dair daha derin bir bilgiyle yeniden akmaya başlar. Bir sonraki önemli hizalanma 4 Eylül'de Boğa burcundaki geniş Jüpiter'in yılın geri kalanında geri hareketine geçmesiyle gerçekleşecek. Mayıs ayından beri Jüpiter size fırsatlar ve yeniden icatlar hediye ediyor. Jüpiter yeni planların kapılarını açar ve kişiyi gelecekteki olasılıklara göre ayarlar. Unutmayın, bu geniş enerji bunaltıcı olabilir. Boğa, hızlı değişimlerden rahatsız olsanız ve hedeflerinize yönelik daha temelli ve pratik bir yaklaşımı tercih etseniz de, bu zamanı daraltmaya ve nerede aşırılıklar olabileceğinizi görmeye ayırın. Mutlak sevginin ve hayatta neyin önemli olduğunu bilmenin güzelliklerine odaklanın.

İKİZLER BURCU

İkizler, Eylül kozmik yöneticiniz olarak yavaş başlıyor; Merkür geri harekette ve ay ortasında her şey ileri gidiyor. Mars Terazi'ye geçiyor ve yaratıcı kendini ifade etme ve zevkle ilgili 5. evinizi ateşliyor. Mars hayatınızın bu alanını aydınlatmak için her iki yılda bir gelir. Yaratıcılığınız ve zevkiniz tamamen yeniden uyanır. Sizi heyecanlandıran, yenilikçi, uyumlu iş birlikleri kurmayı hedefleyin. Mars bu noktada tutarsız olabilir, bu nedenle uygulaması daha zor olan hızlı kararlardan uzak durun; daha düşünülmüş bir yaklaşım benimseyin. Nefes alın ve en önemlisi sabrınızı kontrol altında tutun. 14 Eylül'de Başak burcundaki Yeni Ay, ev yaşamınızda ve temellerinizi değişime uğratabilir. Yavaş yavaş başlıyor, bu yüzden verimli bir ev düzenlemeye, düzenlemeye ve yaratmaya daha fazla dalmak için birkaç gün verin. Ertesi gün Merkür Gerilemesi ileri hareket eder ve özellikle evde meydana gelen tüm aksaklıklar çözülebilir. Başak burcundaki Merkür gücünde, bu nedenle önümüzdeki üç hafta boyunca kesin ve net bir şekilde planlama yapmak, müzakere etmek ve iletişim kurmak için enerjiyi yakalayın.

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu, bu Eylül ayında ev hayatınız ön planda ve merkezde. Eylem gezegeni Mars, 11 Ekim'e kadar Terazi burcunda, ev ve aileyle ilgili 4. evinizi harekete geçirerek, enerjinizi yaşam alanınıza ve sevdiklerinize aktarmaya teşvik ediyor. Ayrıca ev hayatınızdaki gizli çatışmaları da ortaya çıkarabilir; bu nedenle dikkatli olun. Seçimleriniz ve eylemlerinizle başkalarını da göz önünde bulundurun; barışı koruyun ve uzlaşmaya istekli olun. Bu süre zarfında kararlı eylem uygulamak zor olabilir; daha düşünülmüş bir yaklaşım gereklidir. Aslan burcundaki Venüs, 3 Eylül'de para ve mallarla ilgili evinizde ileri hareket ediyor. Venüs haziran ayından beri sizin için ortalığı karıştırıyor. Geriye doğru giderken, sizi gözden kaçırdığınız ve attığınız yönlerinize bağladı. Venus, ilham almak ve gerileme döngüsünde kazandığınız bilgeliği (harcama ve maddi mülkiyet temaları) başlatmak için bir davettir. Artık yeniden faaliyete geçtiğine göre finansal fırsatlar yeniden akabilir. Ay, Koç burcundaki Dolunay ile sona eriyor ve kariyerle ilgili 10. evinizi aydınlatıyor. Artık size hizmet etmeyen şeyleri kesmek için bir fırsattır. Bu hayal uğruna savaşmaya değer mi? Değilse, onu bir kenara bırakın ve daha yüksek amacınızı bulun.

ASLAN BURCU

Sizi siz olduğunuz için seven varlığınızı hak eden herkese cömert sevginizi gösterme hatalarınızı telafi etme zamanı. Venüs yaz geri hareketini Aslan burcunun 12 derecesinde bitiriyor ve burada yeraltı dünyasından yeniden doğuyor, güçleniyor ve kendinden emin bir şekilde parlıyor. Venüs, Haziran ayından bu yana kimlik ve canlılık evinizi harekete geçirdi. O, sizin için yeniden bağlanmanın simgesiydi ve sizi, gözden kaçırdığınız ve bir kenara attığınız yönlerinize bakmanız için cesaretlendirmek için zaman harcadı. Onun gerileme döngüsünde kazandığınız bilgeliği başlatabilirsiniz. Aslan burcundaki Venüs kendini ifade edebilen, kendinden emin ve cömerttir. Arzularınızı ve seçimlerinizi nasıl ifade ettiğiniz her zamankinden daha belirgin; ne istediğinizi, nasıl ve kimi sevdiğinizi biliyorsunuz. Ertesi gün, Boğa burcundaki geniş Jüpiter yıl sonuna kadar geri harekette olacak.

BAŞAK BURCU

Başak, 23 Eylül'e kadar senin sezonun; bundan en iyi şekilde yararlanın! Bir aksaklık var: Yöneticiniz Merkür ayın 15'ine kadar geri harekette. Olumlu tarafı, Başak burcundaki Merkür'ün ikametgahında olması, böylece geri giderken hayatınızı duraklatabilir ve basitleştirebilirsiniz. Gözden kaçırmış olabileceğinizi değerlendirmek için bir fırsattır. Başak, sen ayrıntılarla ilgileniyorsun, ama seni felç edecek kadar aşırı analiz etmeye dikkat et. Geleceğe yönelik sahip olabileceğiniz tüm organizasyonel projeler veya planlar gözden geçirilmelidir; bu, onlara ince ayar yapmak için bir şanstır. Merkür geri gidişini 15 Eylül'de bitirmeden önce bunları toparlamak en iyisidir. Bir kez ileri hareket ettiğinde, kendi bölgenizdesiniz, organize olmayı, müzakere etmeyi ve hassas bir şekilde iletişim kurmayı planlıyorsunuz. Başak burcundaki yıllık Yeni Ayınız 14 Eylül'de geliyor; sıfırlama niyetinizi belirlemeniz için güçlendirici bir ay; şimdi ektilkleriniz ilkbaharda çiçek açacak. Rüya gibi Neptün buna karşı çıkınca kafa karıştırıcı olmaya başlıyor ama endişelenmeyin; birkaç gün içinde Başak enerjisine tam olarak erişebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Terazi, kendine yeniden aşık olmaya hazır mısın? Arzu gezegeni Mars, iki yıldır Terazi burcuna geçiyor ve kimlik ve canlılık duygunuzu harekete geçiriyor. Kendinizi her zamankinden daha enerjik ve hırslı hissedeceksiniz; bu tam bir yeniden uyanış. Ancak Terazi burcundaki Mars diplomatik olduğundan ve barışçıl olmakla övündüğünden bu durum biraz da çetrefilli. Yüzleşmek yerine uzlaşmayı tercih ediyor. Her ne kadar dürtüsel doğası nedeniyle Mars için rahat bir yerleşim olmasa da, planların uygulanmasında düşünceli bir yaklaşım kullanmak en iyisidir. Denge için çabalarken her kararı ve eylemi tartma eğilimindesiniz. Bunun yerine, arzu ettiğiniz şeyi elde etmek için ısrar ederken onları büyüleyin. Yöneticiniz Venüs, 3 Eylül'de Aslan burcunda ileri hareket ederken yeniden ortaya çıkıyor. Altı haftadır içe doğru bir yolculuktaydın, Arkadaşlıklarınızı, ilişkilerinizi ve hayallerinizi yeniden değerlendirirken, ihmal ettiğiniz yönlerinizi yansıtın. Venüs gerilemesi bir yeniden uyanış ve sembolik olarak bir fikir değişikliğiydi. Sizi ilham almaya ve gerileme döngüsünde kazandığınız bilgeliği başlatmaya davet ediyor. Terazi, doğal bir ışıltı ve canlılıkla ilerlerken değerinizi bilin. Zevk ve ilişkilerin peşinde koşarken muhteşem bir yaklaşım benimseyin. Ne istediğinizi veya arzuladığınızı sormak, Terazi sezonuna yenilenmiş bir güvenle girerken Venüs'ün size verdiği hediyedir.

AKREP BURCU

Son birkaç haftadır işiniz biraz bayat ve durgun geldiyse, suçu Venüs Gerilemesine sorabilirsiniz. Aslan burcundaki Venüs 3 Eylül'de ileri hareket ediyor ve yeraltı dünyasından yeniden doğuyor, güçleniyor ve kendinden emin bir şekilde parlıyor. Son altı haftadır kariyer evinizde gerileme yaşıyor ve sizden hayatınızın bu alanını düşünmenizi ve yeniden ayarlamanızı istiyor. Sizi ilişkisel kalıplarınız, yaratıcılığınız, öz değeriniz ve zevkiniz, yani kendinizin bir kenara bıraktığınız veya ihmal ettiğiniz parçaları üzerinde düşünmeye davet etti. İşin hayatınızı nasıl etkilediğini ve bunu hayatınızın daha ödüllendirici bir parçası haline getirmek için neler yapabileceğinizi düşündünüz. Şimdi ilham almanın ve onun gerileme döngüsünde kazandığınız bilgeliği başlatmanın zamanı geldi. Kariyerinizde karşılaşmış olabileceğiniz engeller artık ortadan kalkmaya başlıyor. ilişkiler, Gerçek doyum ve yaratıcı ilham, ne istediğinize dair daha derin bir bilgiyle yeniden akmaya başlar. Merkür, Başak burcunda gerilemeye devam ediyor. Başak Merkür'ü yönetir ve hazırlık, analiz düzeni ve verimlilik konusunda üstündür. Olağan aksaklıkları, iletişim kesintilerini, teknolojik aksaklıkları ve planların suya düşmesini bekleyin. 14 Eylül'de Başak burcunda bir Yeni Ay geliyor ve arkadaşlar ve özlemler evinizdeki Merkür'e katılıyor. Başak pratik bir analizcidir, bu nedenle bu zamanı hayatınızı ve önceliklerinizi organize etmeye ayırın. Bu ay, sizi günlük ritüellerimize ve rutinlerimize geri dönmeye davet ediyor; Akrep burcunun tutku ve amaçla yaptığı bir şey. Değer verdiğiniz ve fazla vakit geçirmediğiniz arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için sosyalleşin; hayatı, yazınızı ve geleceği tartışın. Kendinizle ve başkalarıyla derinden bağlantı kurmanın şerefine! Merkür, Başak burcunda gerilemeye devam ediyor. Başak Merkür'ü yönetir ve hazırlık, analiz düzeni ve verimlilik konusunda üstündür. Olağan aksaklıkları, iletişim kesintilerini, teknolojik aksaklıkları ve planların suya düşmesini bekleyin.

YAY BURCU

Yay, Eylül yavaş başlayabilir, ancak ayın ortasında deli gibi çığır açacaksınız! Venüs, seyahat, maneviyat ve yüksek bilgiyle ilgili 9. evinizde altı haftalık bir turun ardından 3 Eylül'de Aslan burcunda ileri hareket ediyor. Hayatınızın bu alanını yeniden değerlendirdiniz ve ihmal ettiğiniz yönlerinizi yeniden keşfettiniz. Venüs, artık onun gerileme döngüsünde kazandığınız bilgeliği başlatabilirsiniz. Hangi yolları arayacağınıza dair derin bir bilgiyle yeniden başlayın. Merkür, 15 Eylül'e kadar Başak burcunda geri harekette olacak ve kariyer evinizde sıkıntılar yaratacak. Şu anda yeni bir şeye başlamamak en iyisidir. Ayrıca yaz boyunca başlattığınız projeleri tamamlamak isteyeceksiniz. İletişiminize dikkat edin çünkü tüm e-postalarınızın veya mesajlarınızın en az %50'sinin yanlış anlaşıldığını hissetmeye başlayacaksınız. 14 Eylül'de Başak burcunda bir Yeniay kariyer evinize geliyor. Bakire, yaklaşık bir mil uzunluğunda yapılacaklar listesiyle pratik bir analizcidir; bu zamanı önceliklerinizi organize etmeye ayırın. Bu, kariyerinizde heyecan verici yeni bir başlangıçtır; bu zamanı, enerjinizi işte tezahür ettirmek istediğiniz şeye yöneltmek için kullanın ve bu ay dönemini akıllıca kullanın. Niyet tohumlarınızı ekin ve baharda çiçek açmalarını izleyin. Çalışmanız ve tüm arzularınızı gerçekleştirecek bilgeliği kazanmanız dileğiyle.

OĞLAK BURCU

Tüm gücünüz ve motivasyonuz ile artık işe dönme zamanı. Bu ayın teması uzlaşma, işte ve evde! Eylem gezegeni Mars önümüzdeki altı hafta boyunca Terazi burcunda olacak. Kamuoyunun takdiri ve kariyer başarısıyla ilgili onuncu evinizi harekete geçirir. Mars, haritanızın bu kısmına hızlı bir başlangıç yapmak için her iki yılda bir gelir. Başarma ve başarılı olma tutkunuz yanıyor! Hedeflerinize ulaşmak için başkalarını ayarlamanız ve dikkate almanız gerekir. Cap, bunu tek başına yapamazsın. Tüm sorumluluğu üstlenirken metanetli olma eğilimindesiniz; sonunda rahatlama ve iş birliği yapma zamanı geldi. Tavsiye verin, kontrolü bırakın ve başkalarına teslim olun. Terazi burcundaki Mars diplomatiktir; iş birliğini ve uzlaşmayı tercih ediyor. Kararlı eylemleri uygulamak zor olabilir; Her seçeneği tartarken iyi düşünülmüş bir yaklaşıma ihtiyacınız var. Diplomasinin ve arabuluculuğun gerekli olduğu durumlarda size yardımcı olur. Ayın sonunda, 29 Eylül'de Koç burcunda dramatik bir Dolunay geliyor ve evinizi ve ailenizi aydınlatıyor. Terazi burcundaki Mars Dolunay'ın yöneticisidir, uzlaşma arar ve çatışmaya girmek istemez. Barışın hakim olmasına izin verin ve sarsılmaz uzlaşmanın sizin mottonuz olduğunu unutmayın!

KOVA BURCU

Kova burcu, Eylül, kişisel ve profesyonel ortaklığınızda önemli değişiklikler getiriyor. Aslan burcundaki Venüs, 3 Eylül'de ileri hareket ederken yeraltı dünyasından güçlenmiş olarak yeniden ortaya çıkıyor. Bu sizin için en önemli kozmik hizalanmalardan biri oldu. Hem kişisel hem de profesyonel ilişkilerinizle yüzleşmenizi sağladı. Büyük olasılıkla dağınık ve rahatsız edici bir hal aldı, ancak ihmal ettiğiniz yönlerinizi yeniden ayarlamanıza ve yeniden yakalamanıza olanak tanıdı. Venüs size bu ilişkileri daha özgün bir şekilde yeniden şekillendirmeniz için fikir verir. Artık keşfettiğiniz bilgelik ve farkındalıklara göre hareket edebilirsiniz. Son birkaç haftada nasıl büyüdünüz? Arzularınızı ve sevginizi ifade etme biçiminiz her zamankinden daha kesin; dünyaya gerçekten ne istediğinizi söyleyin. Venüs ilerledikçe ilişkiler, zevk ve sevgi akacak. Eşzamanlı, Yardımsever ve geniş gezegen Jüpiter, Mayıs ayından bu yana eviniz ve köklerinizle ilgili 4. evinizi süsledi. Yeni planlar ve gelecek olasılıkları için isteklerinize yeniden odaklandınız. Ev hayatınız, huzur, güzellik ve uyumdan oluşan iç sığınağınızdır. Doğanız için gereklidir. Jüpiter 4 Eylül'den yıl sonuna kadar gerilemeye başlayacak; gizli bir nimettir. Bu, geliştirmekte olduğunuz hayalleri duraklatmak, düşünmek ve onlarla oturmak için bir davettir. Ocak 2024'e gelindiğinde Jüpiter tam gaz geri dönüyor ve size şansınızı ve tüm arzularınızı veriyor. Gerçek aşka hoş geldin demelisiniz.

BALIK BURCU

Balık, Eylül ayının temasıdır. Bu ay, Başak burcundaki Merkür'ün gerileme döngüsüne devam etmesi nedeniyle yavaş bir başlangıç yapıyor. Merkür, kişisel ve profesyonel ilişkiler evinizde yaramazlık yaratıyor. Planlarınızı ve seçimlerinizi gözden geçirmek için bir duraklama ve sıfırlamadır. Bu gerilemede bir sadeleşme ve verimlilik var. Merkür ve Venüs geri hareketteyken, ilişkilerde yanlış iletişimin olacağını tahmin etmelisiniz, bu nedenle gönder tuşuna basmadan veya zor konuşmalar yapmadan önce duraklayın. Merkür 6 Eylül'de Güneş ile birleşerek Cazimi oluşturacak. Güneş gerçeği temsil eder ve Merkür içgörü ve netliğin indirilmesini alır. Bilgeliğe ve gerçeğe erişebiliriz, ortaklıklarla ilgili gerçekleri ortaya çıkarıyor. İçgörüler ve vahiyler için güçlü bir gün. 14 Eylül'de Başak burcunda bir Yeni Ay ilişkiler evinize geliyor. Rüya gibi Neptün buna karşı çıkıyor ve kafa karışıklığı yaratıyor. Birkaç gün sonra Yeni Ay, ortaklıklarınızda yeni bir başlangıca yol açıyor. Merkür ertesi gün ileri hareket edecek ve Başak mevsiminin armağanlarına erişmenizi sağlayacak: düzen, yön ve hırs. Yaratıcılığınızın ve büyük hayallerinizin sonunda dünyaya girebileceğiniz bir portala sahip olduğunu hissedeceksiniz. Ortaklıklarınıza yalnızca Balık burcunun yapabileceği kadar öncelik verecek ve onların gerçek zamanlı olarak nasıl geliştiklerini göreceksiniz.

SON DAKİKA SON DAKİKA