MALZEMELER
4 adet bonfile
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 kahve fincanı krema
500 gram bitter çikolata
1 çorba kaşığı tereyağı
1-2 sap kereviz yaprağı
8-10 adet kiraz domates
Tuz, karabiber
BONFİLELERE karabiber serpin. Geniş bir tavaya aldığınız sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Tuz serpip kenaraalın. Kremayı küçük bir kaba alıp ısıtın. İçine küçük parçalara bölünmüş çikolatayı ekleyip eritin. Üzerine tereyağı ve çok ince kıyılmış kereviz yaprakları, tuz ve karabiber ekleyin. Birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın. Bonfile dilimlerini servis tabağına alın. Üzerine çikolatalı sos gezdirin. Kiraz domatesle süsleyerek servis yapın.