MALZEMELER
1 kg kuşbaşı et
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet orta boy soğan
1 çorba kaşığı domates salçası
6 su bardağı su, 1 su bardağı et suyu
6 çorba kaşığı yoğurt
2 çorba kaşığı un
Yarımşar demet dereotu,
nane ve maydanoz
BİR tencerede tereyağını eritip üzerine ince doğranmış soğanı ve etleri ilave edin. Etler suyunu salıp çekinceye kadar kavurun. Salçayı ekleyip 1 dakika kavurun. Suyu ve et suyunu ekleyin. Etler yumuşayana kadar pişirin. Yoğurt ile unu çırpın. Pişmekte olan etlere azar azar ve sürekli karıştırarak ekleyin. 2-3 dakika pişirip ocaktan alın. Nane, maydanoz ve dereotunu ince ince kıyıp çorbaya ilave edin. 15 dakika bekletip servis yapın.