MALZEMELER
2 su bardağı un
Yarım su bardağı süt
1 çay bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
Yarım çay bardağı rendelenmiş
çedar peyniri
Yarım demet kıyılmış maydanoz
8-10 yaprak kıyılmış nane
1 çay kaşığı tuz
Yeteri kadar ılık su
Tepsiyi yağlamak için:
2 çorba kaşığı sıvıyağ
UNU derin bir kaseye alın ve ortasını havuz şeklinde açın. Süt, kaşar peyniri, çedar peyniri, maydanoz, nane ve tuz ilave edip yoğurun. Azar azar su ilave ederek ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Hamuru 8 eşit bezeye ayırın. Her bezeyi avucunuzun içinde yuvarlayın. Fırın tepsisine bir fırça yardımıyla yağ sürün. Hazırladığınız ekmekçikleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Ilık olarak servis yapın.