SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Sebze Yemekleri
Elmalı ışkın tatlısı
ELMALI IŞKIN TATLISI
4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
MALZEMELER
1 kg ışkın
3 adet Amasya elması
2-3 kahve fincanı tozşeker
IŞKINLARIN dış liflerini soyarak çıkarın. İkişer parmak uzunluğunda kesin. Elmaları küp şeklinde doğrayıp
tencereye alın. Üzerine tozşeker ekleyin. Üzerini aşmayacak kadar su ilave edip, kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
ETİKETLER
Elmalı Işkın Tatlısı
Orta
Sebzeli Krep Börek
Kremalı Körili Makarna
Kıymalı Şehriye Çorbası
Çıtır Kaplamalı Nugget
Havuç Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Kekler
YILBAŞI KEKİ
Kekler
JAPON KEKİ
Bisküviler ve Kurabiyeler
ÇAYLI KURABİYE
Kahvaltılıklar ve Atıştırmalıklar
MUZLU EKMEK TARİFİ
Zeytinyağlılar ve Mezeler
ZEYTİNYAĞLI PANCAR
Çikolatalı ve Meyveli Tatlılar
MİLFÖYLÜ, ERİKLİ MUHALLEBİ
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER