Sofra

6 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    24 adet arpacık soğan
    1 çorba kaşığı tereyağı
    2 çay bardağı un
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    2 çorba kaşığı yoğurt
    1 adet yumurta
    1 su bardağı galeta unu, tuz
    Kızartmak için: Sıvıyağ
TEREYAĞINI eritip üzerine temizlenmiş soğanları ekleyin ve ağır ateşte 20 dakika sote edin. Diğer tarafta un, zeytinyağı, yoğurt, yumurta ve tuzu bir kapta karıştırıp iyice yoğurun. Gerekirse biraz su ilave edip kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayın. Hamurdan küçük bir ceviz kadar parçalar kopartarak avucunuzda yuvarlayın. Ortasını açıp 1 adet sote edilmiş arpacık soğanı yerleştirip kapatın. Galeta ununa buladıktan sonra kızartarak servis yapın.