MALZEMELER
Hamur için:
200 gram kekun
70 gram oda sıcaklığında margarin
1 adet yumurta
İçi için: 3 adet haşlanmış kabak
2 çorba kaşığı süt
150 gram krem peynir
100 gram labne peyniri
Yarım kutu (1 kutu 200 ml) krema
Yarım demet dereotu
Hamur için margarin, kekun ve yumurtayı derin bir kapta yoğurun. Hamuru 5 eşit parçaya ayırın ve küçük tart kalıplarına kenarlarını da kaplayacak şekilde, elinizle bastırarak yerleştirin. Üzerine nohut koyun ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında hamur hafif pembeleşene kadar pişirin. İçi için kabağı ezip, süt, krem peynir, labne peyniri, krema ve kıyılmış dereotunu katıp, karıştırın. Pişen tart hamurlarının içine harcı paylaştırın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra kalıplardan çıkarın ve servis yapın.