İlk 20 dakikada Aboubakar ile 2-0’ı bulan siyah-beyazlılara karşı Cisse’nin golü ve Larin’in kırmızı kartı ile ümitlenen Fenerbahçe’ye bir şok da Necip’ten geldi. Ozan Tufan’ın golü sarı-lacivertlilere son bir şans getirse de kapıyı N’Sakala kapattı
Giriş Tarihi: 30.11.2020ABONE OL
Ozan'ın penaltı golü kazananı değiştirmedi ve Beşiktaş 15 sene sonra rakibini sahasında yendi
TANSİYONUM ÇIKTI!
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından haklı bir galibiyet aldıklarını belirtirken hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nu eleştirdi. Yalçın, "Forma giyen her oyuncum maksimumhırsla oynadı" derken Numanoğlu için "Verdiği kararlarlatansiyonumu yükseltti.Atılmadığım içinşanslıyım. Oyuncularonun yüzünden birbirinegirdi. 44. dakikada2'ye 1 atağımızıfaul diye kesti.Avantajı oynatsana. Mert Hakan'ı niyeatmadın? Larin'in kartı doğruydu amaMert Hakan niye atılmadı? Vermediğikararlarla oyuncuların birbirine sertgirmesine nedenoldu" ifadelerini kullandı.
ŞİPŞAKABOUBAKAR
FENERBAHÇE karşısında 4. dakikada fileleri havalandıran Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'deki en erken golünü kaydetti. Geceyi duble ile bitiren Kamerunlu golcü, Fenerbahçe'ye karşı son iki maçında üç gol attı. Aboubakar 2016-2017 sezonunda da 1-1 biten mücadelenin tek golünü atmıştı.
MAÇ BİTER BİTMEZ TRİBÜNE KOŞTULAR
Beşiktaşlı futbolcular, Kadıköy'de 15 yıl sonra gelen galibiyeti 'sembolik' olarak taraftarlarıyla kutladılar. Maç biter bitmez, normalde Beşiktaş taraftarlarına ayrılacak olan tribüne giden siyah-beyazlı oyuncular, 'Şampiyon Beşiktaş" tezahüratı yaptılar.
CYLE LARİN'DEN KARİYER REKORU Fenerbahçe karşısındaAboubakar'ın ilk golününpasını veren Cyle Larinkariyerinde ilk kez beşmaç üst üste skora katkıyaptı. Denizlispor, YeniMalatya, Gaziantep veBaşakşehir maçlarındagollerini atanKanadalı futbolcudün de sezonunilk asistiniyaptı.
NECİP UYSAL 5 YILLIK HASRETİNİ BİTİRDİ
NECIP Uysal, Süper Lig'de 5 yıl aradan sonra ilk golünü Fenerbahçe'ye attı. Beşiktaşlı futbolcu, dün akşam öncesinde ligde son golünü 2015-2016 sezonunda Antalyaspor deplasmanında atabilmişti. Necip maçın ardından "Sesim kısıldı. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Herkes karakter koydu. Müthiş biryardımlaşma vardı sahada. 10 kişi kaldık,zordu. 3 puanla ayrıldık inanılmaz. Bengol attım. Mutluyum. Zor uyurum bu gece" diye konuştu. OGÜN ŞAHİNOĞLU