Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Denizi geçtik, derede boğulduk

Ciddi bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Bunun birçok sebebi var. Ama oyun olarak 75. dakikaya kadar sahada etkisizliğimizi anlamakta da zorlanıyoruz. Maçın başında olan oyun seçimimiz rakibin üçlü savunmasına karşı oluşturduğumuz 4-4-2 oyun düzeniydi. Bu kağıt üzerinde seçilen oyuncularla iş yapar gibi görünüyordu. Fakat sahada olan oyuncu performansları bunun inanılmaz derecede gerisinde kaldı. Maçın içerisinde oyunu dizayn etmesini beklediğimiz, orta alanda Mahmut, Ozan, İrfan ve Hakan'dan kurulu dörtlümüz çok etkisiz kaldılar. Bunun sebebi merkezde birbirine çok yakın oynamaları ve baskı altında kalmaları oldu. Ne kendileri hareketlenebildiler ne de oyunu hareketlendirebildiler. Özellikle İrfan Can ve Ozan hayal ettiğimiz performanslarının çok altında kaldılar. İkinci yarı başlarken saha içerisinde oyunu Rusya'dan gelen Sırbistan gollerinin verdiği motivasyonla değiştiririz diye düşündük ama o da olmadı. Yediğimiz golden sonra oyunu ve oyuncuları değiştirsek de maalesef skoru bulmakta zorlandık. Orta alanda bulunan oyuncuların bu kadar işlevsiz olması, forvet oyuncularımız Cenk ve Kenan'ın da maçın içerisinde kaybolmasına sebebiyet verdi. Neredeyse isimlerini hiç duymadık.
Maçın öncesinde sahaya çıkan Macaristan kadrosuna baktığımızda oynadıkları kulüpler ve piyasa değerleri bizim oyuncularımızın çok gerisinde. Ama sahada olan istek, arzu ve oyun coşkuları bizim çok üzerimizdeydi. Dün akşamki kayıp için gerçekten çok üzülüyoruz. İlk yarının bitimiyle yakaladığımız avantajı elimizden kaçırdık. Bir üst lige çıkma hayali kurarken, bir alt lige düşmenin acısını yaşıyoruz. Maalesef denizi geçip, derede boğulduk.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA