6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Destek geldi üretim arttı | Video

Destek geldi üretim arttı | Video

18.11.2020 | 12:06

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, KOSGEB ve devletin verdikleri finansman destekleriyle KOBİ’lerin pandemi sürecinde ayakta kalıp üretmeye devam ettiğini bu şekilde kapasite kullanım oranlarının da arttığını söyledi.

Pandemi sürecinde üretmeye devam eden KOBİ'ler finansal desteklerin de yardımıyla ayakta kalmayı başardı. a Para ekranlarında Hande Özdemir'in
sunduğu KOBİ Platformu programının bu haftaki konuğu Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99.8'inin KOBİ niteliğinde olduğunu vurgulayan Keçeci, toplam istihdamın da yüzde 57'sinin bu işletmelerde çalıştığını söyledi. Buna paralel olarak KOBİ'lerin bir yandan ülke ekonomisine ciddi katkı sağlarken bir yandan da gelir eşitsizliğinin önüne geçtiğini vurgulayan Keçeci, büyük şehirlere göçün önlenmesi noktasında da KOBİ'lerin kritik bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA