6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Antalya polisi, Oruç Reis’i selamladı | Video

Antalya polisi, Oruç Reis’i selamladı | Video

14.09.2020 | 20:43

Doğu Akdeniz'de faaliyetlerini sürdüren 'Oruç Reis', Antalya Limanı'na demirledi. Antalya polisi ise 'Oruç Reis'i selamladığı klibi sosyal medya hesabından paylaştı. Antalya polisinin sosyal medyadaki bu paylaşımı birçok kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan 'Oruç Reis' gemisi, arama ve sondaj faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. 'Oruç Reis' gemisi, ikmal ve bakım için bugün Antalya Limanı'na demirlendi. Bu anlar ise kameralar tarafından anbean görüntülendi.

ANTALYA POLİSİ 'ORUÇ REİS'İ SELAMLADI

Antalya polisi, Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan ve son olarak Antalya Limanı'na demirleyen Oruç Reis gemisini selamladığı klibi sosyal medya hesabından paylaştı. Antalya polisi, Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yaptıktan sonra ikmal ve bakım için Antalya Limanı'na demirleyen Oruç Reis gemisini etrafında turlar atıp selamladı.

"SAYGIYLA SELAMLIYORUZ..."

Bu anların görüntüsü ise klip olarak hazırlanıp İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından "Doğu Akdeniz'de sismik araştırmalar yapan #oruçreisi ikmal ve bakım için geldiği Antalya Limanı'nda saygıyla selamlıyoruz" notuyla paylaşıldı. Paylaşım, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA