CHP'nin afiş hazımsızlığı | Video

CHP'nin afiş hazımsızlığı | Video

06.09.2020 | 21:46

İstanbul'un sağlık sistemine büyük katkılar sağlayacak Göztepe Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün  hizmete girdi. Göztepe yerleşkesinde 238 bin 924 metrekarelik kapalı alanda yükselen 7 bloklu hastane, fiziki altyapısı, nitelikli yatak kapasitesi ve sahip olduğu yüksek teknolojisiyle göz dolduruyor. AK Parti Kadıköy teşkilatı da hastane için teşekkür pankartları hazırlayıp Kadıköy’ün çeşitli noktalarına admıştı. CHP, bu panlartlardan rahatsız oldu. CHP’li İBB Zabıtası bu pankartları tek tek kesti. O anlar kameralara takıldı.

İstanbul'un sağlık sistemine büyük katkılar sağlayacak Göztepe Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün hizmete girdi. Göztepe yerleşkesinde 238 bin 924 metrekarelik kapalı alanda yükselen 7 bloklu hastane, fiziki altyapısı, nitelikli yatak kapasitesi ve sahip olduğu yüksek teknolojisiyle göz dolduruyor. AK Parti Kadıköy teşkilatı da hastane için teşekkür pankartları hazırlayıp Kadıköy'ün çeşitli noktalarına admıştı. CHP, bu panlartlardan rahatsız oldu. CHP'li İBB Zabıtası bu pankartları tek tek kesti. O anlar kameralara takıldı.

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıskın sosyal medyada zabıta görevlilerinin pankartları kestiği anlara ilişkin görüntüleri paylaşıp,"Göztepe Şehir Hastanesi için astığımız teşekkür pankartlarımızın tamamını CHP'li İBB zabıtaları kesti. Hazımsızlar biliyoruz. Çünkü Kadıköy'e en büyük yatırımları AK Parti yapıyor.Pandemi sürecinde hastanelere yol yapmayan İBB, enerjisini yapılan hizmetleri sabote etmeye harcıyor.
CHP zihniyeti hiç değişmiyor!
Emek hırsızı CHP'li İBB, Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nin İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak açılmasına da, Kadıköylülere hizmet vermesine de tahammül edemiyor!"dedi.

Bilindiği gibi CHP'li İBB Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nin yollarını yapmayı reddetmişti.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA