6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Ezgi Mola iyilik hareketi başlattı! Nisan ayında kira almayacağını duyurdu | Video

Ezgi Mola iyilik hareketi başlattı! Nisan ayında kira almayacağını duyurdu | Video

21.03.2020 | 13:23

Tüm dünyayı etkisi altına alan 11 binden fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüsün Türkiye'de görülmesinin öncesinde ve sonrasında önlemler ve tedbirler alınıyor. Ünlü oyuncu Ezgi Mola sosyal medya hesabından duyurduğu açıklamasında ekonomik krizi dikkat çekmek için bir iyilik hareketi başlattı. Oyuncu Ezgi Mola iki kiracısına mesaj atarak Nisan ayında kira istemiyorum dediğini açıklayarak durumu olan ev sahiplerinden de aynı hassasiyeti göstermelerini rica etti.

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir video paylaşan başarılı oyuncu, "Geçtiğimiz günlerde keşke elimizden bir şey gelse de iyilik hareketi başlatsak demiştim... Kendimce şöyle bir şey düşündüm, iki tane kiracım var, ikisine de 'Nisan ayında kira istemiyorum' diyerek mesaj yolladım. Belki imkanı olan insanlar kiracılarını bu şekilde rahatlatabilir. Yardımcı olmamız gerekiyor dediğim insanlar küçük esnaflar zaten büyük iş adamları değil. Sizden de böyle adımlar bekliyorum" dedi.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA