6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
FETÖ’nün İzmir’deki gaybubet evlerine operasyon | Video

FETÖ’nün İzmir’deki gaybubet evlerine operasyon | Video

26.01.2021 | 09:44

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin saklandığı gaybubet evlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Savcılığın talimatı doğrultusunda İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından haklarında gözaltı kararı verilen 35 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin kaldığı gaybubet evlerinde çok sayıda sahte kimlik, para ve dijital materyale el konuldu.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin saklandığı gaybubet evlerine yönelik operasyon için düğmeye basıldı. Haklarında değişik mahkeme ve hakimliklerce verilmiş yakalama kararı bulunan ve aralarında meslekten ihraç edilmiş, hakim, asker ve emniyet personeli şahısların da olduğu 35 eski kamu görevlisinin kaldıkları gaybubet evleri deşifre oldu. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaybubet evlerinde kaldıkları belirlenen 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

SAHTE KİMLİK VE DİJİTAL MATERYALLERE EN KONULDU
İzmir merkezli gerçekleştirilen operasyonda, hakkında değişik mahkemeler tarafından aranma kaydı bulunan toplam 35 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltına alındığı gaybubet evlerinde ele geçirilen çok sayıda sahte kimlik, para ve dijital materyale el konuldu. 8 firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA