6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İsanbul'da kumar masasına corona virüsü baskını! | Video

İsanbul'da kumar masasına corona virüsü baskını! | Video

07.04.2020 | 14:31

İstanbul'da kapalı olması gereken bir kıraathanede Koronavirüs tedbirlerine rağmen kumar oynayan beş kişi, kumar masasında işte böyle yakalandı. Beş kişiye de biner lira ceza kesildi

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken fakat halen faaliyet yürütülen iş yerleri ve mekanlara yönelik denetimleri sürdüren İstanbul Polisi, Fatih Karagümrük Mahallesi'ndeki bir kıraathaneye baskın yaptı. Muhtar Yektan Sokak üzerindeki kıraathanenin açık olduğu ve içeride yasa dışı bir şekilde kumar oynandığı bilgisi üzerine adrese baskın yapan polisler, kapalı olması gereken iş yerinde yasa dışı kumar oynayan kişileri kumar masasında suçüstü yakaladı. Operasyon anları ve söz konusu kişilerin kumar masasında iskambil oyunu oynarken suçüstü yakalandıkları o anlar polis kameralarına böyle yansıdı.

MASADAKİ PARAYA EL KONULDU

Koronavirüs salgınına rağmen evlerinden çıkarak bir de tedbirler kapsamında kapalı olması gereken kıraathaneye giden ve yasa dışı bir şekilde kumar oynayan beş kişinin oturduğu masanın üzerindeki 400 lira nakit para ele geçirilerek muhafaza altına alındı. İş yeri sahibi Cafer K.'ya "Kumar Oynamaya Yer ve İmkan Sağlamak" suçundan adli işlem yapıldı. Adreste yasa dışı kumar oynayan beş kişiye ise "Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na Muhalefet" gerekçesiyle biner lira idari para cezası kesildi. Söz konusu iş yeri ise Fatih İlçe Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından mühürlendi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA