6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İsmet İnönü'nün dönemin eylemci öğrencilerine tepkisi | Video

İsmet İnönü'nün dönemin eylemci öğrencilerine tepkisi | Video

07.01.2021 | 11:10

TRT Arşiv'den çıkan görüntülerde; öğrencilerin işinin derse gitmek olduğunu ifade eden İsmet İnönü'nün, eylemci öğrencilere çok kızgın olduğu görülüyor. İsmet İnönü, eylemci öğrencilere şu sözlerle tepki gösteriyor; "Okul çağında bulunan insanlar. Dünyanın bütün meselelerini halledecekler. Bir tek meseleye ihtiyaçları yok. O da öğrenmek. Derse gitmeyecekler, boykot yapacaklar ve arkadaşları giderse ona mani olacaklar. Nasıl şey bu!"

TRT Arşiv'den çıkan görüntülerde; öğrencilerin işinin derse gitmek olduğunu ifade eden İsmet İnönü'nün, eylemci öğrencilere çok kızgın olduğu görülüyor. İsmet İnönü, eylemci öğrencilere şu sözlerle tepki gösteriyor; "Okul çağında bulunan insanlar. Dünyanın bütün meselelerini halledecekler. Bir tek meseleye ihtiyaçları yok. O da öğrenmek. Derse gitmeyecekler, boykot yapacaklar ve arkadaşları giderse ona mani olacaklar. Nasıl şey bu!"

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA