6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı | Video

İstanbul’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı | Video

20.01.2021 | 13:21

İstanbul ve Gaziantep’te FETÖ’’nün TSK mahrem yapılanması içerisinde faaliyet gösteren öğretmen ve müdür yardımcılarına yönelik eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirildi. 10 hedef şahsa yönelik düzenlenen operasyon kapsamında İstanbul’da 11 Gaziantep’te 1 adrese yapılan baskılarda 9 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Örgütün sözde TSK Mahrem Yapılanması içerisinde faaliyet gösteren, "Öğretmen ve Müdür Yardımcısı" konumunda yer aldığı tespit edilen 10 hedef şahsa yönelik bugün sabah saatlerinde İstanbul'da 11 Gaziantep'te ise 1 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 9 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA