6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Kılıçdaroğlu’ndan komik korona açıklaması | Video

Kılıçdaroğlu’ndan komik korona açıklaması | Video

10.09.2020 | 17:29

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tüm dünyada yeniden yükseliş trendine geçen Covid-19 virüsü ile ilgili güldüren açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, korona virüsle mücadelede hükümete 'akıl ve mantık' teklifi sunduğunu belirterek, “ Bulaşmasını engelleyin ve bulaşanları tedavi edin” dedi. CHP Liderinin bu sözleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Covid-19 virüsü yeniden yükseliş trendine girerken birçok siyasetçinin de bu hastalığa yakalanması siyasetçilerin de gündemine bu virüsün yeniden girmesine sebep oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Korona virüsile ilgili son sözleri sosyal medyada hayli ilgi gördü. Hükümete Korona ile ilgili "akıl ve mantık" önerisinde bulunmak isteyen Kılıçdaroğlu ortaya koyduğu öneri ile gülümsetti.

Kılıçdaroğlu, " Bir salgın var mı, var. Bütün dünyada var… Yine akılla yine mantıkla mücadele edeceğiz. İki ayaklı… Birincisi önce bulaşmayı engelleyeceksin. Bulaşmanın önüne geçecek engelleri alacaksın. Akıl var mantık var… İkincisi ise hastalık bütün önlemlere rağmen bulaştıysa bunu tedavi edeceksin. Bu kadar basit" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA